Też mam pytanie dla dziewczyn w zaawansowanej bardziej ciąży albo które już urodziły, macie uciski na samym dole , ja jak leżę jest dobrze , a jak wstaje brzuch mi się napina i boli mnie przy chodzeniu, od wczoraj .... Panikuję bo o to dopiero 34 tydzień
nie chce tak szybko urodzić :/
reklama
Wystraszona29
Fanka BB :)
wystraszona np ja w razie co kupiłam nospe ta zwykla nie forte i leży w domciu . Jak narazie nie musiałam brac ale niewiem czy moze na noc nie brac 0,5 tabletki na spokojnie
Jak Cię nie boli, to ja bym nie brała. Lepiej poczekaj jak porozmawiasz z lekarzem
Tak na początku ci się macica rozciąga więc możesz mieć deliklatnel bole, też milalladzieki Roza
nakręcam sie strasznie
pchelka10.05
Zadomowiona(y)
ja niestety nie pomogę bo rodziłam 10 lat temu i nie pamiętam . Fakt faktem urodziłam przez CC w 35 tyg.Też mam pytanie dla dziewczyn w zaawansowanej bardziej ciąży albo które już urodziły, macie uciski na samym dole , ja jak leżę jest dobrze , a jak wstaje brzuch mi się napina i boli mnie przy chodzeniu, od wczoraj .... Panikuję bo o to dopiero 34 tydzieńnie chce tak szybko urodzić :/
pchelka10.05
Zadomowiona(y)
dzieki dziewczyny ,jesteście wiekie bo mój maz juz ma dosyć słuchania mnie . Najpierw od 5 lat byle katar , piard a ja na pewno mam raka a teraz ciaza . Oj wspolczuje chłopu strasznie
Roza1111
No u mnie to samo moj maz ma dosc nasz zwiazek w ogole przezywa kryzys miedzy innymi wlasnie przez ta moja nerwice :/ dzisiaj si3 obudzilan od razu mroczki przed oczami i bol w szyi ... :/ i jka zyc?dzieki dziewczyny ,jesteście wiekie bo mój maz juz ma dosyć słuchania mnie . Najpierw od 5 lat byle katar , piard a ja na pewno mam raka a teraz ciaza . Oj wspolczuje chłopu strasznie
pchelka10.05
Zadomowiona(y)
No ciężko maja chłopaki ale co zrobić
U mnie uczucie pętli na szyji minęło
Ale obudziłam się dziś i mnie tak wewnętrznie trzepie //mam nadzieję że wiecie o co mi chodzi
Meliska już się chłodzi
Ale obudziłam się dziś i mnie tak wewnętrznie trzepie //mam nadzieję że wiecie o co mi chodzi
Meliska już się chłodzi
Roza1111
Masz calkiem inne objawy niz ja, ja takir mialam kiedys pol roku temu serce mi walilo w glowie sie krecilo w szpitalu lub w osrodku zdrowia bylam raz na tydzien tragedia a dzisiaj sobie ubzduram jakis bol i koniec czuje go natretnie caly dzien... dodatkowo co do ciazy to mam takie glupie przemyslenia, ze bede te dziecko mniej kochac niz mojego synusia bo go tak kocham, ze mocniej sie nie daNo ciężko maja chłopaki ale co zrobić
Meliska już się chłodzi
pchelka10.05
Zadomowiona(y)
No to mój jest inny bo nigdy mi nie powiedział że żałuję itp. My jesteśmy razem od 19lat a 15 lat po ślubieMasz calkiem inne objawy niz ja, ja takir mialam kiedys pol roku temu serce mi walilo w glowie sie krecilo w szpitalu lub w osrodku zdrowia bylam raz na tydzien tragedia a dzisiaj sobie ubzduram jakis bol i koniec czuje go natretnie caly dzien... dodatkowo co do ciazy to mam takie glupie przemyslenia, ze bede te dziecko mniej kochac niz mojego synusia bo go tak kocham, ze mocniej sie nie dano i mam taka schize dodatkowo z3by ten moj maz byl ok jeszcze ale on po prostu mnie caly czas gnebi ze zaluje, ze sie ze mna ozenil itp mi gada, ze w ogole do siebie nie pasujemy... no nie da sie wytrzymac dodatkowo jest napietnowany tym, ze nie mamy zbytnio pieniedzy miko, ze zarabiamh dosc dobrze z uwagi na zadluzenia ktore splacamy a zaciagnrlismy aby wybudowac nasz dom.. on ciagle sie czepia, ze ja wydaje pieniadze itp a chodze w samych starych ubraniach naprawde.. nie maluje sie juz nawet bo mi szkoda na kosmetyki a kiedys bylam mega zadbana dziewczyna zawsze najladniejszych ubraniach itp nie wiem co sie ze mna stalo ale czuje sie brzydka gruba beznadziejna schorowana baba a keidys bylam tak pewna siebie...
![]()
Mój mąż to tylko mi mówi że będzie dobrze i że niepotrzebnie sobie wkręca że wszystko jest ok tylko wkurza się bo powtarza mi to 50 razy dziennie. U nas też krucho z kasą bo kupiliśmy dom i wiadomo kredyt ale nie jest źle . Ja tłumacze sobie tym że inni mają gorzej i jest luz .
Teraz mam schize i latam co 5 minut do kibla sprawdzić czy nie mam plamien bo mam tam mokro i wrażenie że okres zaraz dostanę i oglądam papier toaletowy pod światłem z 15 min
Zeswirowac można
reklama
Roza1111
NNo to mój jest inny bo nigdy mi nie powiedział że żałuję itp. My jesteśmy razem od 19lat a 15 lat po ślubie
Mój mąż to tylko mi mówi że będzie dobrze i że niepotrzebnie sobie wkręca że wszystko jest ok tylko wkurza się bo powtarza mi to 50 razy dziennie. U nas też krucho z kasą bo kupiliśmy dom i wiadomo kredyt ale nie jest źle . Ja tłumacze sobie tym że inni mają gorzej i jest luz .
Teraz mam schize i latam co 5 minut do kula sprawdzić czy nie mam plamien bo mam tam mokro i wrażenie że okres zaraz dostanę i oglądam papier toaletowy pod światłem z 15 min
Zeswirowac można
No to widzisz Twoj maz potrafi stanac na wysokosci zadania moj neisttety nie i jest dodatkowym utrapieniem dla mnie... fajnie masz ... ja juz nie man komu sie zwierzyc dlatego zalozylam watek nikt mnie nei rozumie maz mama siistry przyjaciolka wszyscy maja mnie dosc i nie chca nawet o tym pogadac. Ja na poczatju robilam to sano co Ty tez bardzo duzo sluzu mialam i doszykiwalam sie krwi, dwa razy nawet jakby sie dopatrzylam i juz swirowalam a nic tam nawet nie mialam w sumie. A jak sobie radzisz z ta bezczynnoscia w domu? Bo ja jak siedze w domu to bardziej wariuje.. nowy dkm a ja sie nim wcale nie ciesze... najchetniej byn stad uciekla tyn bardziej, ze do mamy siostr czy zbajomyvh mam teraz okolo 25 km wiec dosc daleko :/ a tutaj mam jedynie tesciow z czego tesviowa juz w stanie fatalnyn raka ma... i ani tam nie chodziny zbytnio bo ona jest zmeczina itp, ze szwagietka tez mam kiepskinkontakt z powodu starych zatargow... czasem zaluje decyzji o budowie maz twierdzi ze jest ze mna tylko przez kredyt hipoteczny i dzieci jak ja mam sie czuc? I co mam zrobic starac sie bardziej? Warto dla takiego kogos sie ponizac i starac ja nie widze sensu troche... najchetniej spakowalabym manatki i poszla do mamy ale to tez bez sensu... 2 ciazy w dodatku
Podziel się: