reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

U mnie też psycholog odpada ze względu na koszty // melise wypiłam i trochę lepiej ale dziś jest tragedia
Od tygodnia brak apetytu,, dochodzą bóle żołądka,, kłucie w okolicy serca i teraz te trzepanie w środku. Tak długo czekałam na 2 dziecko a teraz paraliżuje mnie ogromny strach przez te objawy że dziecko może tego nie przetrwać // zastanawiam się czy dużo kobiet z silna nerwica urodziło dzieci czy skończyło się to bardzo źle na początku ciąży..
Ktos pisal, ze dostal nawet minimalna dawke psychotropow w 2 trymestrze jak bedzie z Toba az tak zle to moze lekarze tez zdecyduja sie, ze lepiej dac psychotropy dla dziecka z3bys ni3 urodzika za szybko itp jak spedzacie dzien? Ja juz w tych nudow w domu szaleje jeszcze baddziej :(

reklama
Mój dzień to leżenie , i doszukiwanie się nowych objawów i lęk paniczny że zaraz wszystko od nowa wróci bo co 30 min mi przechodzi i wraca ze zdwojoną siła.. Nic mi się nie chce a teraz zaczęło mnie kuc z jednej strony jakby jajnik . Wychodzę też co 3 godzinki z psem na siku bo skubany ucieka nam jak lezie sam na dwór . U mnie ciężki tydzień będzie bo mąż na 14 do 23 w pracy .

No to podobnie nie amrtw sie ja wien, ze masz poczatej i na tym etapie to ciaza jest slabiutka itp ale ja tez bylam wrecz przekonana o tym, ze poronie jak szlam do lekarza w 11 tyg bylam pewna ze mj pwoie ze dziecko juz od 8 nie zyje... a dowiedziakam zmsie, ze podejrzewa zespol downa tez juz nialam po nicy od tego dnie moja nerwica sie rozchulala... fajnie, ze nozesz tak sie zaszyc w dinh mj szkoda dzircka tak w domu trzymac caly dzien :( z dzirckiem wszystko sie zmienia a zaraz bedzie 2... eh boje sie , ze bede zla matka z nerwica a najgirsz ejest to, ze ja caly czas mysle o tym, ze nerwicy nie man tylko naprawde jestem chora... teraz jak zwyjle leze ale czeka mnie wycieczka do biedronki po jedzenie...

No moja córka cały czas biega,, jeździ na rowerze a aktualnie poszła na basen do koleżanki gdzie dorośli ich pilnują więc mam luz bo ona już prawie 9 lat ma. Mąż rano zrobił zakupy i zapowiedział corci że ma mnie nie denerwować bo jak się dowie to będzie źle

No moja córka cały czas biega,, jeździ na rowerze a aktualnie poszła na basen do koleżanki gdzie dorośli ich pilnują więc mam luz bo ona już prawie 9 lat ma. Mąż rano zrobił zakupy i zapowiedział corci że ma mnie nie denerwować bo jak się dowie to będzie źle
Ahh tak rzeczywiscie pisalas, ze tez masz dziecko :) sorry zapomnialam, a w ogole od kiedy masz te objawy ta nerwice?

Ja dzis juz nie daje rady z ta szyja jechalam do beidronki i mialam ochote sie poplakac takie ciagniecie czuje masakra :(

jakieś 3 lata temu męczyłam sie lekami przepisanymi od psychiatry ,jednak bylo to tylko ok 2 miesiace bo bardzo zle sie czułam a później olalam sprawę a teraz kasy brak aby iść prywatnie a na nfz to juz po porodzie będę jak bym sie dostala . Ja co do szyji to mam taki ucisk ,z przodu z prawej strony jak sie szyja kończy na tej kości zaraz . I mam wrażenie ze ktos mi tam mega ciężar przyczepił . Od 3 dni szyja przeszła a teraz to kolotanie ,trzepanie w sercu i klucie doszlo

reklama
jakieś 3 lata temu męczyłam sie lekami przepisanymi od psychiatry ,jednak bylo to tylko ok 2 miesiace bo bardzo zle sie czułam a później olalam sprawę a teraz kasy brak aby iść prywatnie a na nfz to juz po porodzie będę jak bym sie dostala . Ja co do szyji to mam taki ucisk ,z przodu z prawej strony jak sie szyja kończy na tej kości zaraz . I mam wrażenie ze ktos mi tam mega ciężar przyczepił . Od 3 dni szyja przeszła a teraz to kolotanie ,trzepanie w sercu i klucie doszlo
Oj to jest straszne... ja teraz na doniar zlego znalazlam w oku jakas czarna kropke na bialku... juz schizuje, ze to rak oka zajebiscje jeszcze tego mi bylo trzeba :/ twraz to juz chyba oszaleje

Do góry