Edzik36
Fanka BB :)
Fajnie,że się do Nas odezwałaś.Wiesz co ja po 1 cesarce gdzie nie miałam jeszcze nerwicy-miałam podobne objawy do Twoich.Myślę,że i cc i dziecko mocno osłabiają,a po za tym hormony muszę się uspokoić więc taki stan jest raczej normalny.Może wprowadź więcej burakow w dietęA ilena bierzesz sertraliny? Ja biore 100 mg kolo 3 tyg i powiem Wam ze bylo znosnie,ale od paru dni masakra,wczoraj wogole dostalam czegos ala okres ale nie wiem,w sumie krwawienie po porodzie mi us ta lo i pare razy juz krwawilam.ale nie wiem czy to okres czy co? W sumie wczoraj zaczelo leciec a dzisiaj juz brazowa wydzielina i. Nie wiem czy hormony szaleja czy co to? I sie zastanawiam jesli hormony np buzuja czy antydepresantywtedy dzialaja normalnie cY maja utrudnione dzialanie? Ja wczoraj i dzisiaj to normalnie jakbym jakas menopauze miala uderzenia goraca slabo apetyt taki se,a wgole pojwchalam do sklepu i mialam kupic trzy rzeczy i nie moglam sie skupic wo go le stanelam na srodku sklepu i nie wiedzialam co mam kupic......zero koncentracji......i straszne mysli od jakis trzech dni,czyli leki nie dzialaja? Sama nie wjemwiem co sietam dzieje. Wo go le umowilam sie na badanie krwi bo mialam anemia w ciazy i po porodzie a teraz ju nie biore lekow i sie zastanawiam co sie dzieje moze to anemia,jestem mega zmeczona ledwo zyje