reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

Kurcze tez mialas dzien:( a ogolnie ja k sie czujesz ? Miejmy nadzieje ze u malej to jakas drobnostka!
Ja właśnie sie dziwie ze mi w tej ciazy nie puchna nogi, bo przed ciążą kilka razy latalam do naczyniowcow z uczuciem ciezkosci nóg i swoimi mikrozylakami.. . Myslalam ze w ciazy to sie nasili a odziwo jest ok:) ogolnie wszystko spoko. Wczoraj bylam na ktg to troche spanikowalam bo urzadzenie zaczelo piszczec, niby puls podsk oczyl malemu, ale jak lekarz po zniej odczytal zapis to nie mial zadnych zastrzezen;) generalnie trochę mnie przeraża fakt zblizajcego sie porodu, wczoraj w tym szpitalu wlasnie jak widzialam te kobitki przyjmowane na oddział z walizkami to az mi sie plakac zachcialo ze tez mnie to czeka.. mam taka fobie przed szpitalami..polozne sie śmiały ze chyba w domu urodzic musze
Super,że się dobrze czujesz w te upałyporód to niestety dużo emocji ale jeszcze chwilkę i będziesz mieć dzidziunia obok siebie.Ile jeszcze Ci dni zostało?wypraeka gotowa?ja dzisiaj kupiłam wózek i póki co z moim synkiem wozimy misia:laugh2:

reklama
Super,że się dobrze czujesz w te upałyporód to niestety dużo emocji ale jeszcze chwilkę i będziesz mieć dzidziunia obok siebie.Ile jeszcze Ci dni zostało?wypraeka gotowa?ja dzisiaj kupiłam wózek i póki co z moim synkiem wozimy misia:laugh2:
No niby wszystko gotowe, torbe musze uzupełnic.. jutro wskoczy mi 35 tc takze jeszcze troch ;) jak nasz wozek przyszedl to tez testowalam w mieszkaniu ale bez misia w srodku:D

Na puls to już nawet nie zwracam uwagi...zastanawiam się jednak nad skierowaniem na cc... Zaczynam już chyba zbyt intensywnie myśleć o rozwiązaniu
Kasiuniaxv skierowanie zawsze możesz wziąć ale niekoniecznie musisz z niego korzystać:laugh2:ja już któryś dzień z kolei w zupełności bez leków...z jednej strony czuję się "trzeźwiejsza", z drugiej gdzieś te napięcia i lęk się kręcą...a do tego znów mój mąż wyjeżdża wkrótce na 5tyg.i wraca przed dopiero porodem.Mam nadzieję,że ta nerwiczka nie rozszaleje się:o

Ja właśnie sie dziwie ze mi w tej ciazy nie puchna nogi, bo przed ciążą kilka razy latalam do naczyniowcow z uczuciem ciezkosci nóg i swoimi mikrozylakami.. . Myslalam ze w ciazy to sie nasili a odziwo jest ok:) ogolnie wszystko spoko. Wczoraj bylam na ktg to troche spanikowalam bo urzadzenie zaczelo piszczec, niby puls podsk oczyl malemu, ale jak lekarz po zniej odczytal zapis to nie mial zadnych zastrzezen;) generalnie trochę mnie przeraża fakt zblizajcego sie porodu, wczoraj w tym szpitalu wlasnie jak widzialam te kobitki przyjmowane na oddział z walizkami to az mi sie plakac zachcialo ze tez mnie to czeka.. mam taka fobie przed szpitalami..polozne sie śmiały ze chyba w domu urodzic musze
Anncia ja przejeżdzając (a prawie codziennie to robiłam) obok porodówki to płakałam ze strachu:) a myślałaś może o Domu Narodzin?

Anncia ja przejeżdzając (a prawie codziennie to robiłam) obok porodówki to płakałam ze strachu:) a myślałaś może o Domu Narodzin?
No ja mam tak samo, czesto przejezdzam obok porodowki, automatycznie juz wtedy wzrok odwracam.. Dom Narodzin, nawet nie slyszalam o czyms takim chyba;).

reklama
Do góry