reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
Hej dziewczyny.Jak wiecie odstawiam leki...narazie jest ok,ale czuję mega zmęczenie i ból kręgosłupa.Tak myślę,że to może objawy ciążowe bo to połowa 29tyg.Jak Wy się czujecie?a w ogóle czy,któraś ma jakieś doświadczenie z wókirm Espiro Next????

Hej dziewczyny.Jak wiecie odstawiam leki...narazie jest ok,ale czuję mega zmęczenie i ból kręgosłupa.Tak myślę,że to może objawy ciążowe bo to połowa 29tyg.Jak Wy się czujecie?a w ogóle czy,któraś ma jakieś doświadczenie z wókirm Espiro Next????
Edzik super, ze dobrze się czujesz! Przez jaki okres masz schodzić z dawki?

reklama
Ja wtedy siadam i mowie "bierz mnie ...co tak słabo..."z jednej strony daje przyzwolenie,z drugiej wyśmiewam...i o dziwo te ataki trwają wtedy krótko
Wczoraj prawie 2h się meczylam, co przeszło to wracał. Skad to się bierze, chyba zbliżający się poród tak na mnie działa....

Do góry