reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
Hej dziewczyny.Jak wiecie odstawiam leki...narazie jest ok,ale czuję mega zmęczenie i ból kręgosłupa.Tak myślę,że to może objawy ciążowe bo to połowa 29tyg.Jak Wy się czujecie?a w ogóle czy,któraś ma jakieś doświadczenie z wókirm Espiro Next????

Hej dziewczyny.Jak wiecie odstawiam leki...narazie jest ok,ale czuję mega zmęczenie i ból kręgosłupa.Tak myślę,że to może objawy ciążowe bo to połowa 29tyg.Jak Wy się czujecie?a w ogóle czy,któraś ma jakieś doświadczenie z wókirm Espiro Next????
Edzik super, ze dobrze się czujesz! Przez jaki okres masz schodzić z dawki?

reklama
Ja wtedy siadam i mowie "bierz mnie ...co tak słabo..."z jednej strony daje przyzwolenie,z drugiej wyśmiewam...i o dziwo te ataki trwają wtedy krótko
Wczoraj prawie 2h się meczylam, co przeszło to wracał. Skad to się bierze, chyba zbliżający się poród tak na mnie działa....

Do góry