Nie spanikujesz, bo musisz zaznaczać ruchy dziecka, kiedy poczujesz ruch naciskać taki guziczek, skupisz się na tymJa znowu zapisałam się dzisiaj na pierwsze ktg na za 2 tyg i juz mam stres.. ze będę tam musiala lezec 30min i spanikuje
reklama
Ooo oby !!Nie spanikujesz, bo musisz zaznaczać ruchy dziecka, kiedy poczujesz ruch naciskać taki guziczek, skupisz się na tym
Edzik36
Fanka BB :)
Hej dziewczyny.Jak wiecie odstawiam leki...narazie jest ok,ale czuję mega zmęczenie i ból kręgosłupa.Tak myślę,że to może objawy ciążowe bo to połowa 29tyg.Jak Wy się czujecie?a w ogóle czy,któraś ma jakieś doświadczenie z wókirm Espiro Next????
Edzik super, ze dobrze się czujesz! Przez jaki okres masz schodzić z dawki?Hej dziewczyny.Jak wiecie odstawiam leki...narazie jest ok,ale czuję mega zmęczenie i ból kręgosłupa.Tak myślę,że to może objawy ciążowe bo to połowa 29tyg.Jak Wy się czujecie?a w ogóle czy,któraś ma jakieś doświadczenie z wókirm Espiro Next????
Edzik36
Przez 2 tyg łącznie chociaż jestem przerażona bo nie wiem czy ogólne rozdrażnienie to przyczyna ciąży czy nerwicyEdzik super, ze dobrze się czujesz! Przez jaki okres masz schodzić z dawki?
Ja często jestem rozdrazniona, wydaje mi się że ciaza jest przyczynąPrzez 2 tyg łącznie chociaż jestem przerażona bo nie wiem czy ogólne rozdrażnienie to przyczyna ciąży czy nerwicy
Kasiuniaxv
Ja płaczę albo się wkurzam z takich dziwnych powodów... To po części nerwica i ciążaJa często jestem rozdrazniona, wydaje mi się że ciaza jest przyczyną
Kasiuniaxv
Dziewczyny macie jakieś sposoby na ataki paniki? OstatOst codzcodzie się z tym męczę
Edzik36
Ja wtedy siadam i mowie "bierz mnie ...co tak słabo..."z jednej strony daje przyzwolenie,z drugiej wyśmiewam...i o dziwo te ataki trwają wtedy krótkoDziewczyny macie jakieś sposoby na ataki paniki? OstatOst codzcodzie się z tym męczę
reklama
Kasiuniaxv
Wczoraj prawie 2h się meczylam, co przeszło to wracał. Skad to się bierze, chyba zbliżający się poród tak na mnie działa....Ja wtedy siadam i mowie "bierz mnie ...co tak słabo..."z jednej strony daje przyzwolenie,z drugiej wyśmiewam...i o dziwo te ataki trwają wtedy krótko
Podziel się: