reklama
Łaaa kolejna dzielna! gratulacje!! Jak porod?? Z maluchem wszystko ok? I ogolnie jak sie czujesz?Dziewczyny melduje ze Synuś jest na swieciee
Kasiuniaxv
Fanka BB :)
Gratulacje! Kolejny chłopczyk na forum oby nerwica poszla i nie wróciłaDziewczyny melduje ze Synuś jest na swieciee
Edzik36
Super!Gratulacje!Dzielna dziewczyna!!!@Dziewczyny melduje ze Synuś jest na swieciee
Edzik36
Jak się macie dziewczyny?
u mnie napływ silnych emocji i strugi łez,na które czekałam tygodniami/latami...tyle,że nie czuję ulgi....chyba jakaś niekończąca fala smutku ruszyła niestety związana z brakami emocjonalnymi z dzieciństwa.Trzymajcie kciuki żebym przetrwała bo nie mam siły wstać z łóżka
u mnie napływ silnych emocji i strugi łez,na które czekałam tygodniami/latami...tyle,że nie czuję ulgi....chyba jakaś niekończąca fala smutku ruszyła niestety związana z brakami emocjonalnymi z dzieciństwa.Trzymajcie kciuki żebym przetrwała bo nie mam siły wstać z łóżka
Płacz, płacz. Ulga przyjdzie. Pozwól sobie na te łzy. Płacz, krzycz, rzuć czymś, rób instynktownie to na co masz ochotę w danej chwili.Jak się macie dziewczyny?
Jestem świeżo po spotkaniu z terapeutą. To czego próbuje mnie nauczyć to to, że msm prawo do wszystkich SWOICH emocji. Wszystkie są ważne.
Ja tez mam jakis spadek nastroju i tez mi sie wyć chce... a Ty płacz ile wlezie moze to w końcu Ci ukojenie przyniesieJak się macie dziewczyny?
reklama
Anetkaa121
Zaangażowana w BB
Ja pamietam jak plakalam bardzo 2 msc po pierwszym porodzie,u psychologa. Powiedziala ze ma plakac ile wlezie bo czego noe wyplacze to moja corka zje z moim mlekiem podobalo mi sie to stwierdzenie,wiec plakalam ile wlezie
Podziel się: