reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
Dla mnie to smak lukru do ciasta :-) cytrynowa smaczniejsza choc też slodka
mi zakecili przynieść cytrynę tylko zastanawiam się czy już tę glukozę robić bo jestem w koncowce 24 tyg.a wizytę nsm za 3 tyg.kojarzę jedynie,zę gin kazała mi wcześnirj zrobić.. ale o ile to nie wiem:errr:w którum tyg.Wy dziewczyny robiłyście?

mi zakecili przynieść cytrynę tylko zastanawiam się czy już tę glukozę robić bo jestem w koncowce 24 tyg.a wizytę nsm za 3 tyg.kojarzę jedynie,zę gin kazała mi wcześnirj zrobić.. ale o ile to nie wiem:errr:w którum tyg.Wy dziewczyny robiłyście?
Ja robiłam w 26. ;) w ogóle nastawialam sie na tragedię bo dziewczyny pisały ze wymiotowaly po tym itd, a ja wypilam normalnie i się nawet nie skrzywiłam:laugh2: tylko wieczorem wybrałam się na lody i zamówiłam duzy deser z bitą śmietaną i owocami i po tym myślałam że padne, tak mnie zemdlilo, chyba organizm miał dość cukru jak na tamten dzień:)

Opowiem Wam o moich wczorajszych wkrętach. Byłam na tym ktg i niby ok, ja jednak sie zmartwilam że tetno malego za wysokie ( raczej sobie wkrecilam) Taka byłam zestresowana, ze pojechałam na IP. Tam mnie nie zbadali tylko powiedzieli, że jak czuje niepokoj mam zostać w szpitalu na conajmniej 3 doby. Nie chcialam i poprosilam doktora zeby zerknal na ten zapis ktg. Tez powiedzial, że ok. A ja co nadal sie martwię..... spalam jakos po hydro. Co godz pobudka masakra

Opowiem Wam o moich wczorajszych wkrętach. Byłam na tym ktg i niby ok, ja jednak sie zmartwilam że tetno malego za wysokie ( raczej sobie wkrecilam) Taka byłam zestresowana, ze pojechałam na IP. Tam mnie nie zbadali tylko powiedzieli, że jak czuje niepokoj mam zostać w szpitalu na conajmniej 3 doby. Nie chcialam i poprosilam doktora zeby zerknal na ten zapis ktg. Tez powiedzial, że ok. A ja co nadal sie martwię..... spalam jakos po hydro. Co godz pobudka masakra
A jakie tętno miał maluszek? Nie martw sie lekarze wiedza co robią. Chociaż rozumiem Cię doskonale, bo często mam tak, ze nawet jak lekarz próbuje mnie uspokoic i mówi że wszystko gra, ja nie do końca jestem ufna mimo wszystko

reklama
A jakie tętno miał maluszek? Nie martw sie lekarze wiedza co robią. Chociaż rozumiem Cię doskonale, bo często mam tak, ze nawet jak lekarz próbuje mnie uspokoic i mówi że wszystko gra, ja nie do końca jestem ufna mimo wszystko
Mam ogromny lęk w temacie niedotlenienia dziecka przez stres...że mu zaszkodzilam:(

Do góry