reklama
magdaswiet
Fanka BB :)
Też piłam cytrynowa :-) kiedys mialam krzywą to ta zwykla strasznie slodka bleDziewczyny polecam kupić sobie w aptece glukozę cytrynową.
Kasiuniaxv
Mi dali już w laboratorium zwykle. Jest oblesna, ale idzie przeżyć. Ja się Naczytalam o dziewczynach, które mdlaly i się tak nakręciłam... A to nic takiegoTeż piłam cytrynowa :-) kiedys mialam krzywą to ta zwykla strasznie slodka ble
magdaswiet
Dla mnie to smak lukru do ciasta :-) cytrynowa smaczniejsza choc też slodkaMi dali już w laboratorium zwykle. Jest oblesna, ale idzie przeżyć. Ja się Naczytalam o dziewczynach, które mdlaly i się tak nakręciłam... A to nic takiego
Edzik36
mi zakecili przynieść cytrynę tylko zastanawiam się czy już tę glukozę robić bo jestem w koncowce 24 tyg.a wizytę nsm za 3 tyg.kojarzę jedynie,zę gin kazała mi wcześnirj zrobić.. ale o ile to nie wiemw którum tyg.Wy dziewczyny robiłyście?Dla mnie to smak lukru do ciasta :-) cytrynowa smaczniejsza choc też slodka
Ja robiłam w 26. w ogóle nastawialam sie na tragedię bo dziewczyny pisały ze wymiotowaly po tym itd, a ja wypilam normalnie i się nawet nie skrzywiłam tylko wieczorem wybrałam się na lody i zamówiłam duzy deser z bitą śmietaną i owocami i po tym myślałam że padne, tak mnie zemdlilo, chyba organizm miał dość cukru jak na tamten dzieńmi zakecili przynieść cytrynę tylko zastanawiam się czy już tę glukozę robić bo jestem w koncowce 24 tyg.a wizytę nsm za 3 tyg.kojarzę jedynie,zę gin kazała mi wcześnirj zrobić.. ale o ile to nie wiemw którum tyg.Wy dziewczyny robiłyście?
Kasiuniaxv
Też sie nastawilam jak na wojnę, a lyklam to jakby nigdy nic. Oby z porodem było tak samo
magdaswiet
Opowiem Wam o moich wczorajszych wkrętach. Byłam na tym ktg i niby ok, ja jednak sie zmartwilam że tetno malego za wysokie ( raczej sobie wkrecilam) Taka byłam zestresowana, ze pojechałam na IP. Tam mnie nie zbadali tylko powiedzieli, że jak czuje niepokoj mam zostać w szpitalu na conajmniej 3 doby. Nie chcialam i poprosilam doktora zeby zerknal na ten zapis ktg. Tez powiedzial, że ok. A ja co nadal sie martwię..... spalam jakos po hydro. Co godz pobudka masakra
A jakie tętno miał maluszek? Nie martw sie lekarze wiedza co robią. Chociaż rozumiem Cię doskonale, bo często mam tak, ze nawet jak lekarz próbuje mnie uspokoic i mówi że wszystko gra, ja nie do końca jestem ufna mimo wszystkoOpowiem Wam o moich wczorajszych wkrętach. Byłam na tym ktg i niby ok, ja jednak sie zmartwilam że tetno malego za wysokie ( raczej sobie wkrecilam) Taka byłam zestresowana, ze pojechałam na IP. Tam mnie nie zbadali tylko powiedzieli, że jak czuje niepokoj mam zostać w szpitalu na conajmniej 3 doby. Nie chcialam i poprosilam doktora zeby zerknal na ten zapis ktg. Tez powiedzial, że ok. A ja co nadal sie martwię..... spalam jakos po hydro. Co godz pobudka masakra
reklama
magdaswiet
Mam ogromny lęk w temacie niedotlenienia dziecka przez stres...że mu zaszkodzilamA jakie tętno miał maluszek? Nie martw sie lekarze wiedza co robią. Chociaż rozumiem Cię doskonale, bo często mam tak, ze nawet jak lekarz próbuje mnie uspokoic i mówi że wszystko gra, ja nie do końca jestem ufna mimo wszystko
Podziel się: