reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
Ja już jestem po jednej cesarce, wiem co to szwy, cewnik, znieczulenie do kręgosłupa, nawet zastrzyki przeciw zakrzepicy jeszcze 2 mc po porodzie więc samego porodu się nie boje. Jakoś tak nie dopuszczam innej możliwości niż ta, że będzie dobrze. Ja się najbardziej boję późniejszej opieki nad dwojka dzieci, tego że nie będę spala i że nie dam rady i jeszcze że potem mąż będzie musiał wrócić do pracy a ja zostanę z tym sama :/
ja mam to samo.Boję się,że nerwica mnie zmiecie i nie będę miała siły opiekować się dziećmi.Szczególnie,że ostanio moje napięcia szaleją i jedyne co czuję to to,że już nie mam siły

Też zasnęłam, ale się denerwowalam testem obciążenia glukogl, który wyszedł w normie :) tylko przy morfologii miałam PDW podwyższone, nie wiem co to znaczy...
Pewne rzeczy na morfologii mają byc podwyzszone w ciąży, nie pamiętam dokładnie co ale sie kilka razy pytalam :-) Mi nadal serce wali chyba wezne hydro i spróbuje sie zrelaksować. Może kąpiel i meliska :-)

reklama
Do góry