reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
Macie może takie dni że serce bije szybko bez powodu? Od wczoraj mam tak, że mimo spoczynku bije mi około 100/min. Oczywiście po tym jak sie zorientuje jest tylko gorzej...

Macie może takie dni że serce bije szybko bez powodu? Od wczoraj mam tak, że mimo spoczynku bije mi około 100/min. Oczywiście po tym jak sie zorientuje jest tylko gorzej...
Ja też tak mam. Dzisiaj wczoraj. I wiesz co moze to od pogody wlasnie. Kardiolog mi kiedyś powiedziała że jeśli mam wysoki puls, ale nie czuje "walenia" serca w klatce piersiowej to nie ma się czym martwić;) jak serce zaczyna szaleć to przypominam sobie jej słowa i jak narazie udaje mi sie jakos to olewac

reklama
Na mnie hydro działa ciut po czasie tak 2 h przed spaniem musiałam brac ale fajnie sie spalo, bylam zamulona przyjemnie. Może sie rozluznisz i będzie lepiej. Byle do przodu.
no właśnie ja hydro wczesniej bralam ale 10.Teraz zalecila lyknac przed spaniem 25.Pytalam jaka jest maksymalna/bezpieczna dawka hydro to odp.ze 100mg więc jakoś się uspokoiłam.Teraz czuje się ok i zastanawiam się czy łyknąć hydro czy czekać...co za stan.Dziewczyny dzìęki,ze jesteście!Magdaswiet Twoje slowa,że nogdzie mnie lekarz nie wyśle dodawały mi otuchy:D:D:D

Do góry