reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
no a ja poplakalam trochę na terapii. .i co..teraz czuję się jeszcze gorzej....czy Wy dziewczyny tez tak macie?bo ja czuję,że tracę siły i depresja mnie wchłania:no2::baffled:

A to z plusem tez kiedyś mialam przeboje, tak samo jak Ty robiłam, nawet w tel liczyłam ze stoperem.. heh najlepsze jest to ze teraz puls mnie kompletnie nie interesuje, przy zdenerwowaniu potrafi wynieść 120-130 ale niezbyt mnie to rusza.. kiedyś to propranolol juz by w buzi wylądował i panika gwarantowana
No to jestesmy panikary. Cześć moich koleżanek w ciąży
no a ja poplakalam trochę na terapii. .i co..teraz czuję się jeszcze gorzej....czy Wy dziewczyny tez tak macie?bo ja czuję,że tracę siły i depresja mnie wchłania:no2::baffled:
Ja jak poplacze to mi ciut lepiej. Otworzyłas się i to chyba dobrze. Siły przyjdą, raz dni gorsze raz lepsze. Ja tez mam takie rozterki

coś Wam mówili o probiotykach dla dziecka po Cesarce?? Mi położna sugerowała Coloflor Cesario - czytałam że warto się przygotować i po cesarce dawać, chociaż lekarze albo tego nie wiedzą albo są niedouczeni??? Ktoś coś wie?? Jakieś doświadczenia???
Ja miałam cesarkę w styczniu 2016 i nikt o żadnych probprobiotykach mi nie mowil, ani znajomy lekarz ani koleżanki położne. Tylko mówiły że ten pierwszy kontakt skóra do skóry ok 2 h jest ważny czy to ze mną czy z mężem aby dziecko mialo kontakt z najbliższą flora bakteryjną.

Dziewczyny jak nocka?u mnie te napięcia się nasilają i mam ciągłe uczucie,że zwariuje...nocka słaba...nie wiem co mnie ostatnio tak silnie atakuje...dziś mam wizytę u psychiatry...boję się,że wyśle mnie do psychiatryka:o:o:o

Dziewczyny jak nocka?u mnie te napięcia się nasilają i mam ciągłe uczucie,że zwariuje...nocka słaba...nie wiem co mnie ostatnio tak silnie atakuje...dziś mam wizytę u psychiatry...boję się,że wyśle mnie do psychiatryka:o:o:o
U mnie też słabo, ciągle myślę o ciśnieniu jak wariatka jakas... zyc mi to Nie daje

U mnie nocka zupełnie bezsenna. Teraz czekam na psychoterapię i wariuję w poczekalni. Wyjście z domu to katorga a jeszcze dziś musiałam autobusem jechać do sąsiedniego miasta.

Ja miałam problem z zasnieciem ale jak juz padlam bylo ok. Pani psycholog przełożyła terapie na piatek...a ja tak czekalam. Śpię znowu z mężem w sypialni wiec to spory sukces. Ciepło dziś i czuje wiosnę. Mam ciągłego stresa porodowego i jak sobie poradzę po. Wczoraj sie głupia naczytalam w necie:/ dzis nie czytam bo zwariuje

Nigdzie Cię lekarz nie wyśle. Na pewno dasz rade i prztrwasz te gorsze dni. Przesilenie wiosenne się daje we znaki.

reklama
Do góry