Ooo to może podzieliłabyś się tymi dobrymi doświadczeniami?Ja w koncu przestalam chodzić na szkole rodzenia bo sie denerwowalam. Dobrze, ze kilka moich koleżanek ma dobre doswiadczenia i mnie pociesza
reklama
magdaswiet
Fanka BB :)
Taki zupełny relax mi sie marzy i wylacznik głowy...To napięcie bardzo meczy. Chyba powinnam na jakas joge chodzic:/ eh mamy sięJa już chyba nie potrafię mieć rozluźnionych mięśni w ramionach i barkach, karku. Wieczne napięcie tam. Aż twarde są te miejsca.
Moja jedna koleżanka np. gdyby nie miala w dniu porodu wizyty u gina to nawet nie wiedzialaby ze zaczela rodzic... jak przyjechała do szpitala to dwa skurcze i dziecko było na świecie.. mowi ze moze rodzic i rodzic, ze bardziej dentysty sie boiJa w koncu przestalam chodzić na szkole rodzenia bo sie denerwowalam. Dobrze, ze kilka moich koleżanek ma dobre doswiadczenia i mnie pociesza
To ja po odpowiedniku nexpramu tak przytyłam, widocznie taka moja uroda....Byłam napuchnięta jak balon. Chyba po paroksetynie mniejOna brała fluanxol, ja - nexpram (escitalopram)
magdaswiet
Kilka kolezanek rodziło ekspresem, dwie godz po zjawieniu się bylo po. A dwie po cesarce poszly się kąpać jak tylko mogly sie podnieść i pocieszają, że nie tak strasznie jak myślały. Obym byla w tym szczesliwym gronie :-)Ooo to może podzieliłabyś się tymi dobrymi doświadczeniami?
No to widzisz dziwne, możliwe że dużo od organizmu zalezyTo ja po odpowiedniku nexpramu tak przytyłam, widocznie taka moja uroda....Byłam napuchnięta jak balon. Chyba po paroksetynie mniej
magdaswiet
Moja mama mnie pociesza bo skonczyla prace o 22 a o 1 w nocy byla po porodzieMoja jedna koleżanka np. gdyby nie miala w dniu porodu wizyty u gina to nawet nie wiedzialaby ze zaczela rodzic... jak przyjechała do szpitala to dwa skurcze i dziecko było na świecie.. mowi ze moze rodzic i rodzic, ze bardziej dentysty sie boi
Super historieMoja mama mnie pociesza bo skonczyla prace o 22 a o 1 w nocy byla po porodzieszło jej z każym z nas super. Obym miała dobre geny
Oby !!! No to Magda, Ty tez pamiętaj żeby się odezwać jeszcze do nas po porodzie bo już też bliziutkoMoja mama mnie pociesza bo skonczyla prace o 22 a o 1 w nocy byla po porodzieszło jej z każym z nas super. Obym miała dobre geny
reklama
magdaswiet
Spryciula a ja z każdą wizytą bylam bardziej zdenerwowana aż odpuscilam. Zauważyłam, że grupa sie wykruszala, nie tylko ja zwialam hihiDlatego też nie poszłam do szkoły rodzenia, ale też nie czytam żadnych opowieści z porodów, filmików itp. Wolę nie wiedzieć. Będę robić co mi każą![]()
Podziel się: