Dlatego też nie poszłam do szkoły rodzenia, ale też nie czytam żadnych opowieści z porodów, filmików itp. Wolę nie wiedzieć. Będę robić co mi każąNo ja przez szkołe rodzenia zaczęłam się bać, a potem internet poszedł w ruch....I jak mówie wpisywałam takie hasła, które myślałam, że pocieszą. Ale chyba kobietki, które miały normalne porodu się nie wypowiadają. Na szkole rodzenia też najbardziej straszyła ta co rodziła 2,5 h i większość tego czasu rozmawiała przez telefon....
reklama
Bardzo dobrze zrobiłaś.Dlatego też nie poszłam do szkoły rodzenia, ale też nie czytam żadnych opowieści z porodów, filmików itp. Wolę nie wiedzieć. Będę robić co mi każą![]()
Ja w ogóle nie tylam. Ale to chyba od leku zalezy bo moja siostra miala kiedyś epizod z natrectwami, dostała lek i brała go bardzo krótko bo może 2 mies no ale przytyla kilka kg ...A abstrachując od porodu, czy Wy też tak tyłyście po lekach? Oczywiście przed ciążą
Ja już chyba nie potrafię mieć rozluźnionych mięśni w ramionach i barkach, karku. Wieczne napięcie tam. Aż twarde są te miejsca.Mi czasami az niedobrze sie robi, bo ten stan tak mnie stresuje eh też czujecie wtedy się tak bardzo spiete i ciężko wam rozluźnić miesnie ?
A przy jakim leku nie przytyłaś? A siostra po jakim przytyła?Ja w ogóle nie tylam. Ale to chyba od leku zalezy bo moja siostra miala kiedyś epizod z natrectwami, dostała lek i brała go bardzo krótko bo może 2 mies no ale przytyla kilka kg ...
magdaswiet
Fanka BB :)
Ja w koncu przestalam chodzić na szkole rodzenia bo sie denerwowalam. Dobrze, ze kilka moich koleżanek ma dobre doswiadczenia i mnie pocieszaNo ja przez szkołe rodzenia zaczęłam się bać, a potem internet poszedł w ruch....I jak mówie wpisywałam takie hasła, które myślałam, że pocieszą. Ale chyba kobietki, które miały normalne porodu się nie wypowiadają. Na szkole rodzenia też najbardziej straszyła ta co rodziła 2,5 h i większość tego czasu rozmawiała przez telefon....
reklama
Ona brała fluanxol, ja - nexpram (escitalopram)A przy jakim leku nie przytyłaś? A siostra po jakim przytyła?
Podziel się: