reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

Ale masz też takie uczycie,że zaraz zwariujesz?nie chodzi mi o a.paniki tylko o ciagle,przeszywające napięcie
Mam tak dokladnie, atakow paniki nie mam, tylko wlasnie te okropne napiecia..wczoraj do południa czulam się okropnie i plakalam mamie że wyląduje w szpitalu bo bardzo ciężko bylo mi nad tym zapanowac i zahamować zle mysli .

reklama
Ja miałam dziś kiepska noc, ale obudziłam się z w miarę dobrym nastroju. Tak teraz jest niestety kiepsko taki ogólny dół, zle samopoczucie, i ten ból w ramionach lecący przez szyje do głowy :/ ale gratuluję przetrwania kolejnego miesiąca nam wszystkim :)

Ja miałam dziś kiepska noc, ale obudziłam się z w miarę dobrym nastroju. Tak teraz jest niestety kiepsko taki ogólny dół, zle samopoczucie, i ten ból w ramionach lecący przez szyje do głowy :/ ale gratuluję przetrwania kolejnego miesiąca nam wszystkim :)
Masz rację BRAWO MY dziewczynki!już czytam,że pomocą w nerwicy jest odpuzzczanie tylko jsk to zrobić?????

Tez mialam fatalna noc, po trzech tyg silnej woli sięgnęłam po tabletke eh. Sen nie chciał przyjść, panika jakas duża. Jutro mam wizyte gin i ktg i chyba juz stres. Byle do przodu jeszcze tylko troszkę.

Dorazzz co to za ból w ramionach? To nie bardziej napięcia Takie?

Tez mialam fatalna noc, po trzech tyg silnej woli sięgnęłam po tabletke eh. Sen nie chciał przyjść, panika jakas duża. Jutro mam wizyte gin i ktg i chyba juz stres. Byle do przodu jeszcze tylko troszkę.
Ja dzisiaj tez musiałam się dodatkowo hydro wspomóc w nocy bo usnac nie mogłam, zresztą i po niej się przebudzalam bardzo czesto

Ja dzisiaj tez musiałam się dodatkowo hydro wspomóc w nocy bo usnac nie mogłam, zresztą i po niej się przebudzalam bardzo czesto
Ja tez sie budze co 1,5-2 godziny w sumie codziennie ale sie przyzwyczailam. O 4 mialam godzine bezsenna ale potem spalam z przerwami do 8,30 wiec super. Noc jakas ogolnie ciężka. Dużo wrażeń w te święta może to tez to. Musimy jakoś wytrzymac

reklama
Do góry