reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
No to mnie pocieszyłaś justi. Dziś to już biorę relanium bo już czuję strach i ze spania będą nici. Nie wiem jak nad nim zapanować. Chce mi się zwyczajnie płakać

Gosiu przepraszam jeżeli cię zmartwilam ale kurcze nie widzę fajerwerków po tym asertinie. ...cały dzien chodzę zblokowana, czuję lęk, chwilami nie daję rady sama z sobą i mam wrażenie ze zwariuję. Dzisiaj od 4 nie śpię i mam natlok myśli w głowie. Tak bardzo chciałabym się wyluzowac i poczuc wewnetrzny spokój. ...
A jak wy się miewacie?

Hej justi! Wzięłam na noc relanium a mimo to obudziłam się o 3 w nocy z okropnym strachem. Potem jeszcze usnęłam ale to raczej nie był sen tylko czuwanie. Ciągle się czegoś boję nie mam na nic ochoty najchętniej to przespałabym te miesiące gdybym tylko mogła spać. Nie mogę skupić się nad niczym i tak jak u ciebie myśli krążą ciągle wokół moich lęków

Dziewczyny, w takim wypadku musicie isc do swoich lekarzy bo moze akurat asertin na was nie dziala i musza Wam dobrac inny lek. Ja tak mialam kiedys bralam swego czasu asentrę niby to samo co asertin ale na mnie nie dzialal, dopiero jak mi lekarz zmienil na asertin to podzialalo

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom

Asia ale po jakim czasie podziałało? Bo ja dopiero tydzień biorę. A pamiętasz czy na początku brania miałaś nasilenie lęków. Bo u mnie to widać na każdym kroku

Ja tez mam wrazenie ze po asertinie mam nasilone lęki... nie mogę się od nich wogole odciąć....kurcze mam wrażenie ze oszaleję.... asertin to moj trzeci lek w zyciu i chyba daje najgorsze efekty. ..

Najlepiej czulam sie na seroxacie i zadzialal po tygodniu, elicea po 3 tygodniach a tutaj kurcze juz mija miesiąc i nie jest dobrze....

Nie pamietam dziewczyny bo to bylo ponad 5 lat temu. Ja od trzech dni biore i juz czuje lekka poprawe, nie wiem a moze sobie to tylko wmawiam albo mi sie wydaje

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie ma bardzo czasu na to żeby testować leki bo parę tygodni przed porodem trzeba odstawić. Sama nie wiem. Tłumaczę sobie że muszę wytrwać ale to na pewno nie będzie łatwe. Dziewczyny a tak dla odwrócenia uwagi to kogo tam w brzuszkach nosicie bo ja chłopczyka

Do góry