reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

Halo dziewczyny! nic nie piszecie! Ja miałam straszną noc budziłam się chyba co 15 minut ze strasznym strachem i kołataniem serca. Nie wiem czy to ten asertin tak na mnie działa, ale normalnie świruję. Boję się nawet iść wykąpać, a strach towarzyszy mi na każdym kroku. Czy to normalne?
...

reklama
O kurcze Asia niedobrze to ciśnienie to cholerna zmora. Za mną się już tak ciągnie od 16 tygodnia. Podejrzewam że u mnie ta nerwica lękowa pojawiła się właśnie na tle tego ciśnienia! Nie martw się jesteś w dobrych rękach, w szpitalu jesteś bezpieczna. Trzymaj się cieplutko.

Mi to cisnienie spotęgowało jeszcze bardziej strach, chociaz już spadło ale boje się ze znow sie pojawi i kolo sie zamyka. I jeszcze dochodzą te kołatania. Wczoraj nawet na izbie przyjęć mi ekg robili ale tylko wykazalo te kołatanie i nic poza tym

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom

Asiu trzymaj się!
Ja mam dziewczyny chyba juz depresję. ... nie mam siły i energii....ten asertin jakoś wolno się rozkręca....czy wy też się tak czujecie?

Hej justi! Mam coraz większe lęki i urojenia nie śpię, mały mam apetyt. To cholerstwo nie opuści mnie już nigdy? Powinnam brać codziennie cos na uspokojenie. Myślę że taki ciągły stres nie wpływa dobrze na dziecko

Gosiu, tez miałam mega lęki, nie wiedzialam co się ze mną dzieje, bierz narazie coś na uspokojenie.
Ale teraz po prawie miesiącu też nie jest dobrze. ...doszła mi chyba depresja. ...

Justi Jak tu przeżyć te 3 miesiące. Czuję że nie będzie łatwo, a to dopiero 28 tydzień. Jeszcze jak czytam, że stres negatywnie wpływa na dziecko to włosy mi się jeżą na głowie. I sama się nakręcam. A pytałaś psychiatry, kiedy trzeba by ten asertin odstawić?

reklama
Dziewczyny, ja jestem w szpitalu i nic mi jeszcze na uspokojenie nie podali, i nadal nie wiedza co mi jest. Cisnienie mam 135/78 tetno 87 i twierdza caly czas ze to sa dobre parametry. A mnie ciagle glowa boli i ciagle zle sie czuje, mam uderzenia goraca, nie moge spac, jedyne co mam to apetyt.

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry