reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

A w ciagu dnia jak nie mam lęku to znow jestem strasznie nerwowa tak jakbym chciala całą tą swoją frustracje tym cholernym choróbskiem wyładować, i czesto to aie osbija na moich bliskich[emoji22]

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To widocznie ten puls to taki twój urok. Wiem, że to uciążliwe bo sama tak czasem mam, z tym że odwrotnie niż ty. Najpierw mam lęk a potem walenie serca. Ja biorę na puls isoptin i jak jestem spokojna to puls mam w granicach 70.

Boże jak ja bym miala taki puls jak Ty to bym tych lęków nie miala wcale. Ja przy braniu tabletek na obnizenie pulsu i tak mam wysoki. A jak mialam odstawiony na kilka dni propranolol to myslalam ze pikawa mi wyskoczy tak ze musialam wrocic do brania leku. A kardiolog mi powiedzial ze nie potrafi mi powiedziec czemu tak mam. Ach ci lekarze czasami sie zastanawiam czy oni cokolwiek wiedzą. ..

Widzisz ty masz puls a mnie dochodzi jeszcze ciśnienie. Mimo że po tabletkach jakoś mi się unormowało to czasem się nakręcam że zaraz mi skoczy. Panikuję wtedy bardzo. Teraz też mi wali serce i chyba ciśnienie nie mogę się uspokoić

Dziewczyny czy bierzecie coś na uspokojenie w ciagu dnia? Kurcze lęki mną targają, natretne głupie myśli, jak tylko przylozę głowę do poduszki w ciagu dnia zalewa mnie fala leku, ze coś mi się stanie, piecze mnie klatka piersiowa...
Czy macie duzo sily i energii? Ja czuję się bardzo słaba a nie umiem odpocząć....

Ja dzis jestem kompletnie przybita. Juz sobie wmawiam ze cos mi sie stanie, ze poronie, ze mnie nie uratują i sie nakrecam. Boze dopiero koncze 3 miesiac nie wiem co to bedzie dalej....

Asiu może to tez pogoda ma znaczenie. ...jak świeciło słońce czulam sie znacznie lepiej. Również jestem przybita...zwlaszcza ze ten asertin tak wolno się rozkręca.

reklama
Hej Dziewczyny! Ja jak już muszę to biorę relanium na uspokojenie, chociaż staram się go nie nadużywać. Dziś miałam głupią sytuację z koleżanką i tak mi ciśnienie buchnęło że do tej pory nie mogę sobie z nim poradzić...

Do góry