reklama
Anetkaa121
Zaangażowana w BB
Ja mam teraz wlasnie takie lęki,ze bede miala wiecznie depresje,bo moja mama ma I ze to pewnie dziedziczne,ze zadne leki nie pomoga I sie nakrecam.....a im blizej porodu tym jest gorzej
To nie jest dziedziczne. Moj tato tez ma i jest na lekach juz od lat. spokojnie mi moj lekarz mowił ze prawdopodobieństwo wystąpienia jakis zaburzen psychicznych u osob u ktorych w rodzinie ktos jest chory jest takie samo jak u osob u ktorych w rodzinie nigdy nic takiego nie występowaloJa mam teraz wlasnie takie lęki,ze bede miala wiecznie depresje,bo moja mama ma I ze to pewnie dziedziczne,ze zadne leki nie pomoga I sie nakrecam.....a im blizej porodu tym jest gorzej
magdaswiet
Fanka BB :)
Jak trafilam do psychiatry od razu sywierdzila zaburzenia depresyjne i lękowe, mój mąż też kiedys odwiedził tą pania i przyjaciel i to samo uslyszeli. To chyba ogólna definicja...Moja mama tez miala depresje, ogolnie ma zachowania depresyjne. Ja dlatego chodzę na terapie żeby cos zrobic inaczej.Ja mam teraz wlasnie takie lęki,ze bede miala wiecznie depresje,bo moja mama ma I ze to pewnie dziedziczne,ze zadne leki nie pomoga I sie nakrecam.....a im blizej porodu tym jest gorzej
Trzeba dac sobie czas, na pewno jeszcze nie kazdy dzien bedzie kolorowy dopoki lek sie na dobre nie rozkręci ale trzeba byc dobrej mysliu mnie ten dół przeszedł w napiècie...cala noc bezsenna.wzięłam 2 relanium co niewiele pomogło i mam ciągłe zawroty w głowie...a wydawało mi się,że ostatnie dni idà ku lepszemu...
magdaswiet
Fanka BB :)
Ja tez miałam nienajlepsza noc ale obyło się bez leków. Po prostu sobie wmawiam że wytrwam. Ja czym bardziej boje sie depresji tym wiecej o niej myślę i tym mi gorzej. Za kilka dni bedzie lepiej :-) każdy miewa dołki.u mnie ten dół przeszedł w napiècie...cala noc bezsenna.wzięłam 2 relanium co niewiele pomogło i mam ciągłe zawroty w głowie...a wydawało mi się,że ostatnie dni idà ku lepszemu...
reklama
Podziel się: