reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
Mnie to już nawet ginekolog chyba uważa za wariatke jak mówię o swoich dolegliwościach :-(
Ja juz mojemu za dużo nie mówię, bo tez w przychodni dziwnie na mnie patrzą, położne też bo wiedza...Zapytałam o leki i wie, ze chodzena terapie. Jutro mam wizyte wiec stres jest i musze w koncu o poród wypytac

Ja juz mojemu za dużo nie mówię, bo tez w przychodni dziwnie na mnie patrzą, położne też bo wiedza...Zapytałam o leki i wie, ze chodzena terapie. Jutro mam wizyte wiec stres jest i musze w koncu o poród wypytac
Ja tez mam jutro wizyte i sie boje bo nie bedzie mojego lekarza tylko jakiś jego kolega na zastepstwie. Z moim jestem umowiona ze w gabinecie cisnienia nie mierzymy i martwie sie ze ten bedzie chcial mierzyc:( I mimo ze mialam w zeszlym tyg te usg polowkowe to jakos sie boje ze wpadne w panike tam jutro...

Edzik36: biorę tylko hydroxizine Ale nie działa. Na terapię chodziłam Ale tylko pogarszała sytuację i zrezygnowałam.
Magdaswiet: ja mojemu też już mało mówię Ale odkąd zapytałam o leki patrzy na mnie jak na wariatke. Ja dziś wizyta i panikuje :-(

Edzik36: biorę tylko hydroxizine Ale nie działa. Na terapię chodziłam Ale tylko pogarszała sytuację i zrezygnowałam.
Magdaswiet: ja mojemu też już mało mówię Ale odkąd zapytałam o leki patrzy na mnie jak na wariatke. Ja dziś wizyta i panikuje :-(
Powodzenia i spokojnie na pewno wszystko gra! Daj znac po:)

reklama
Anncia: Dziękuję. Dodatkowo mam stres bo ta szyjka się skraca i mam leżeć. Jeszcze brzuch twardnieje. Czasem wydaje mi się że to ze stresu :(

Do góry