reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

a u mnie dziś napięcia i właśnie mi koleżanku napisałý,że za 1.5h spotykamy się w lokalnej pizzerni...spanikowałam i już chciałam się wykręcić ale pójdę nie dam się lękowi!choć płacz mi się kręci w środku.A moim problenem jest jakiś irracjonalny lęk,że jak będę płakać to pochłonie mnie głęboka depresja....
Apropo irracionalnych leków. Ja sie ciągle boje, ze bedzie dramat jak sie nie wyspie, że nerwica wtedy mna zawladnie czy coś. Wyplakac się czasem musze. Czasem w lazience podczas kapieli jakos mnie rozkłada płacz

reklama
Apropo irracionalnych leków. Ja sie ciągle boje, ze bedzie dramat jak sie nie wyspie, że nerwica wtedy mna zawladnie czy coś. Wyplakac się czasem musze. Czasem w lazience podczas kapieli jakos mnie rozkłada płacz
Ja tez mam jakies filmy na punkcie tego wysypiania sie i jak mam gorszą noc to automatycznie juz dzien gorszy:/ w ogole codziennie przebudzam sie o 4:30 i pozniej do rana juz niby spie i nie spie bo kręcę sie jak glupia.. juz chyba sobie tak wpoilam dlatego tak sie dzieje, ale wmawiam sobie ze to cos zlego, ze to na pewno przez te nerwy i ze nie jest to normalne..

Ja tez mam jakies filmy na punkcie tego wysypiania sie i jak mam gorszą noc to automatycznie juz dzien gorszy:/ w ogole codziennie przebudzam sie o 4:30 i pozniej do rana juz niby spie i nie spie bo kręcę sie jak glupia.. juz chyba sobie tak wpoilam dlatego tak sie dzieje, ale wmawiam sobie ze to cos zlego, ze to na pewno przez te nerwy i ze nie jest to normalne..
Ja sie budze co godz, najdłużej spie ciagiem 2,5 h ale jak jestem spokojna to szybko znowu zasypiam. Dzis bedzie ciężko bo nam się goście zwalili i jeszcze siedzą...a ja zazwyczaj o 21 sie kładę, książka i muzyka relaksacyjna pomaga zasnac. Nie chce brać leków wiec postaram sie meliska i mleko :-)

Dziewczyny jak to jest z tymi ruchami dzieciaczkow? Ja odkad zaczelam czuc ruchy, czyli moze 2 tyg to czuje je tylko na samym dole w niskim podbrzuszu, na poczatku nie pokawialy sie nawet codziennie, ale od kilku dni sa one wyrazniejsze i częstsze jak leze, ale tylko wlasnie na samym dole.. czy tak moze byc? Czy pozniej jak dziecko bedzie wieksze ruchy bedzie czuc w roznych czesciach brzucha? Bo juz zaczynam schizowac czy wgl to co czuje to ruchy:/

Ja sie budze co godz, najdłużej spie ciagiem 2,5 h ale jak jestem spokojna to szybko znowu zasypiam. Dzis bedzie ciężko bo nam się goście zwalili i jeszcze siedzą...a ja zazwyczaj o 21 sie kładę, książka i muzyka relaksacyjna pomaga zasnac. Nie chce brać leków wiec postaram sie meliska i mleko :-)
Dobrze, ze chociaz gosci przyjmujesz, bo ja narazie stronie od ludzi. eh mam nadzieje ze niedlugo znowu stane sie bardziej towarzyska;) spokojnej nocki

a dzieki :*
jakos zlecial dzien,przespałam do południa,puzniej obiad,zajecie sie synkiem,spacer,obeszlo sie bez stresów,ale w glowie ciagle mysl ze jestem w du...e a jak sie powiódł wypadzik z funfelami ? :D
o tak.cieszę się,że mnie tak na spontanie wycìągnęły.objawy mi przeszły ot tak.A teraz obejrzałam Wikingów i czuję się super!

Dziewczyny jak to jest z tymi ruchami dzieciaczkow? Ja odkad zaczelam czuc ruchy, czyli moze 2 tyg to czuje je tylko na samym dole w niskim podbrzuszu, na poczatku nie pokawialy sie nawet codziennie, ale od kilku dni sa one wyrazniejsze i częstsze jak leze, ale tylko wlasnie na samym dole.. czy tak moze byc? Czy pozniej jak dziecko bedzie wieksze ruchy bedzie czuc w roznych czesciach brzucha? Bo juz zaczynam schizowac czy wgl to co czuje to ruchy:/
a który u Ciebiw to tydzieñ bo ja jutro zaczynam 20 i tez raczej na dole czuje

reklama
Do góry