karola0096
Zaangażowana w BB
izuskam święte słowa. dokładnie wiem ze to co mówisz to czysta prawda. tylko ja mam chyba jakiś problem żeby się przemoc z tymi cholernymi obawami..; ((
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
izuskam święte słowa. dokładnie wiem ze to co mówisz to czysta prawda. tylko ja mam chyba jakiś problem żeby się przemoc z tymi cholernymi obawami..; ((
Izuskam dostałam wyniki z glukozy na czczo 92,90 po godzinie 153,20 po dwoch 129,30 a toksplazmoza 0,193 czy to sa dobre wyniki?Otwórz głowę i pomysl - teraz jest Ci zle wiec co zaszkodzi spróbować ? Nie masz nic do stracenia . A dwa to jest wlasnie to co mowię ... brak akceptacji nerwicy i ignorancji jej . Ciagle sie z nia bawisz w berka. Po co ? Robisz cos przychodzi obawa łapiesz ją w palce i wyrzucasz - automatycznie przestajesz myślec o tym co ci jest . I wracasz do roboty która wykonywałas. Ćwicz !
Izuskam dostałam wyniki z glukozy na czczo 92,90 po godzinie 153,20 po dwoch 129,30 a toksplazmoza 0,193 czy to sa dobre wyniki?
Dobrze sie czulam po glukozie nic mi nie bylo. Za to znowu psychicznie teraz znowu mi gorzej. Chciałabym z toba porozmawiać przez telefon wyplakac się komus kto mnie rozumie. Jestem taka samotna w tym wszystkim ze masakra nie wiem co robic plakac smiac się lezec chodzic i cos robic nie mam pojęcia. Maz idze do dwóch kolegów a ja się boje ze znowu będę się denerwować tym ze będę sama w domu a on będzie pijany a mi się coś stanie w międzyczasie. Boże ja chyba wariujeIzuskam dostałam wyniki z glukozy na czczo 92,90 po godzinie 153,20 po dwoch 129,30 a toksplazmoza 0,193 czy to sa dobre wyniki?