reklama
Izuskam
Fanka BB :)
Hej dziewczyny ja ostatnie 3 dni tak się stresuje że boję się że zaczną się skurcze. Jak to jest czy w tej naszej nerwicy może być tak że zacznie się przedwczesny poród?Proszę pomóżcie napiszcie
Raczej nie . Musiałby to byc mega dużo wstrzas. A takie przewlekłe nasze stresy nie wpływają dobrze na dziecko ale wątpię aby mogły wywołać poród . Znam osobę która ciąże przechodziła z wszystkimi lękami - balansie nawet sama isc do toalety a urodziła 10 dni po terminie na wywoływaniu [emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Izuskam
Dziewczyny które jesteście w 30 tyg ciąży, czy Wam też tak wysoki puls dokucza? Ja jak siedzę to tak wali że aż mi piersi srają..
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam
Niższy puls ale wiecej leżę odpoczywam i sie relaksuje i mam około 80-90 a w ruchu zawsze ponad 100. Jednak jak ode od lekarza to od razu 110-115 -stres . Jak czujesz ze ci pulsuje to staraj sie nie zwracać na to uwagi i traktować to jako normalna rzecz i wtedy uwierz ze przejdzie . Jesli sie tym stresujesz to wiaodmo ze serducho czuje stres i od razu szybciej pracuje bo myśli ze bedzie musiało sie mierzyć z jakimś zagrożeniem .
Iwi121
Jutro musze isc zrobic krzywą cukrową ale tak sie boje isc tam bo boje sie ze zemdleje albo zrobi mi sie slabo jak ponad 2 tygodnie temu tak sie tym dzisiaj stresuje ze w glowie mi sie kreci i jestem strasznie slaba nie mam sil na nic. Pomozcie doradzcie mi cos bo zaraz zwariuje albo cos sobie zrobie bo juz nie moge tegp wytrzymac
Ja dodatkowo biorę lek na obniżenie plusu i też mam około 100 to już nie chce pomyśleć co by było gdybym go nie brała...Ja mam
Niższy puls ale wiecej leżę odpoczywam i sie relaksuje i mam około 80-90 a w ruchu zawsze ponad 100. Jednak jak ode od lekarza to od razu 110-115 -stres . Jak czujesz ze ci pulsuje to staraj sie nie zwracać na to uwagi i traktować to jako normalna rzecz i wtedy uwierz ze przejdzie . Jesli sie tym stresujesz to wiaodmo ze serducho czuje stres i od razu szybciej pracuje bo myśli ze bedzie musiało sie mierzyć z jakimś zagrożeniem .
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Izuskam
Jutro musze isc zrobic krzywą cukrową ale tak sie boje isc tam bo boje sie ze zemdleje albo zrobi mi sie slabo jak ponad 2 tygodnie temu tak sie tym dzisiaj stresuje ze w glowie mi sie kreci i jestem strasznie slaba nie mam sil na nic. Pomozcie doradzcie mi cos bo zaraz zwariuje albo cos sobie zrobie bo juz nie moge tegp wytrzymac
Iwi tez sie bałam - nie zemdlejesz bo masz wyższe ciśnienie przez nerwy . Nie zemdlejesz z głodu bo to cukier . Weź cytrynę ! I wodę . I najwyżej sie zrzygasz . Ja sie oblizalam i cieszyłam ze taka dobra lemoniada z cytryna . A tez sralam pod siebie ze strachu .
reklama
Iwi121
Właśnie siedzę w przychodni i czekam jestem po wypiciu glukozy i tak jak ty powiedziałaś wzięłam cytryne i panie mi ja dodaly do glukozy. Nie było źle słodkie było ale bez przesady. Pani pielęgniarki mówi że jeszcze nigdy nie widziały żeby ktoś tak szybko wypił glukoze Teraz się nudze i czekam trochę odbija mi się po tej glukozie ale do zniesienia to jest. Powiedzcie mi czemu ja tak wszystkim sie przejmuje a potem jest dobrze jak sobie z tym poradzić?Iwi tez sie bałam - nie zemdlejesz bo masz wyższe ciśnienie przez nerwy . Nie zemdlejesz z głodu bo to cukier . Weź cytrynę ! I wodę . I najwyżej sie zrzygasz . Ja sie oblizalam i cieszyłam ze taka dobra lemoniada z cytryna . A tez sralam pod siebie ze strachu .
Podziel się: