reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
Witajcie.
Od roku leczę się paroksetyna.Najpierw seroxatem a teraz parogenem 20mg. Mam zdiagnozowany zespół leku napadowego, nerwice lękowa.
Czy któraś z Was brała go podczas starań o dziecko, w ciąży lub podczas karmienia?
Jestem po próbie odstawienia leku,niestety nieudanej. Lęki wracały a objawy odstawienia były bardzo nieprzyjemne.
Zależy mi na ciąży ale z 2 strony bardzo się boję czy psychicznie sobie poradzę.
Mam już 2 dzieci.1 przed chorobą, 2 gdy miałam już nerwice ale się nie leczyłam - było ciężko ale jakoś przetrwałam.
Zastanawiam się czy ciągnąć leczenie i się starać czy próbować odstawić leki i dopiero wtedy.
Doradźcie coś :)
Pozdrawiam☺

1495716697-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny każdy zły dzień jest wart takiej nagrody [emoji8] Gabrysia 3800i56cm, urodziła się dzisiaj o 6:47. Wierzę w Was! Iwi bądź dzielna[emoji16] dasz radę [emoji106]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Śliczna mala. Wielkie szczescie. Musze dac rade dla malwgo. Gratuluje. Pisz do nas co u ciebie i malej :)

Dziewczyny zaslablam dwa dni temu na szczęście nie zemdlalam ciśnienie niskie 98/5
Mały strasznie zaczal sie ruszac. Bylam u kardiologa i mojej ginekolog i wszystko ok zmalym. Lekarka powiedziala ze macica mmogła uciska na zyle od serca i dlatego tak się stalo. Mialyscie już takie sytuacje i czy się wam powtarzaly. Proszę was o odpowiedź.

Witaj agaelb na pewno będą zdania podzielone bo mi powiedziano jak masz 2 i nerwice po co ci to.Ale to w człowieku siedzi .U mnie gorzej bo w tym roku kończę 42 lata.

Agaelb ja zaszłam w ciąże wlasnie na parogenie jak tylko sie dowiedziałam ze jestem w ciąży tak zaraz lek odstawiłam było cieżko przez 2 tygodnie kręciło mi sie w głowie ale podolalam teraz jestem w 32tc i juz kiepsko wlasnie z tym samopoczuciem leki wracają problemy ze snem byłam u psychiatry i przepisała mi leki twierdzi ze juz teraz dziecku nic nie zagraża najgorszy wlasnie ten pierwszy trymestr ...

reklama
Do góry