reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

Ja zapisze się do tej psycholog w lipcu u której byłam.Teraz pewnie bym też poszła tylko powiedziała że im fundusz się skończył i każda wizyta będzie kosztować 150 zł raz w tygodniu aż do lipca a szczerze nie stać mnie na to wole te pieniądze mieć na dziecko.Narazie się trzymam na początku czerwca idę do psychiatry żeby dał mi to zaświadczenie o cesarce to z nim też trochę sobie pogadam.
Ja Klara znowu mam na odwrót do południa to jest masakra zaczynam odżywać koło 13 albo 14

reklama
Ja zapisze się do tej psycholog w lipcu u której byłam.Teraz pewnie bym też poszła tylko powiedziała że im fundusz się skończył i każda wizyta będzie kosztować 150 zł raz w tygodniu aż do lipca a szczerze nie stać mnie na to wole te pieniądze mieć na dziecko.Narazie się trzymam na początku czerwca idę do psychiatry żeby dał mi to zaświadczenie o cesarce to z nim też trochę sobie pogadam.
Ja Klara znowu mam na odwrót do południa to jest masakra zaczynam odżywać koło 13 albo 14

A dlaczego psychiatra ma wystawić zaświadczenie o cesarce?

A dlaczego psychiatra ma wystawić zaświadczenie o cesarce?
Bo psychiatra wie co ci siedzi w głowie i może zadecydować że nerwowo nie wytrzymasz porodu i że lepiej wszystko zaplanować żeby pacjentka miala lepszy komfort.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie psychiatra wie co i jak. Ale ciągle się zastanawiam czy cesarka czy naturalny. Mam metlik w głowie chciałbym pojechać do szpitala w którym będę rodzic poznać położne i lekarzy zobaczyć czy będę w stanie zaufać tym ludziom bo to jest ważne porozmawiać o mojej sytuacji itd. Wtedy się uspokoje i zdecyduje

Aa chyba ze tak nie wiedziałam ze tak mozna ja jednak chyba z własnej woli na cesarkę nie zdecydowałabym sie

cześć. jak się czujecie dziewczyny? bo ja dziś bardzo slabo:( głowa boli, i uczucie ze zaraz zemdleje; ( nie wiem czy jeszcze przyjdzie czas ze będę mogła się w pełni cieszyć z tej ciazy; (

cześć. jak się czujecie dziewczyny? bo ja dziś bardzo slabo:( głowa boli, i uczucie ze zaraz zemdleje; ( nie wiem czy jeszcze przyjdzie czas ze będę mogła się w pełni cieszyć z tej ciazy; (
No to witaj w klubie ja dziś też kiepsko się czuje mam wrażenie jakbym była taka słaba że zaraz się przewroce :(

reklama
A czy taki lek perazin brała go ktoras z Was w ciąży lub przed ? Lekarz mi przepisał pol na noc ale szczerze mówiąc naczytałam sie w necie i jakoś boje sie go wziac...

Do góry