reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

A ja od paru dni zastanawiam się czy na pewno robić ta cesarke czy nie lepiej rodzic naturalne. Przy cesarce bo się że będę długo dochodzila do siebie a po naturalnym ze pójdzie coś nie tak i dopadnie mnie depresja poporodowa. Nie wiem co robic co będzie lepsze. Macie jakies porównania albo sugestie co do metody porodu?
A ja od paru dni zastanawiam się czy na pewno robić ta cesarke czy nie lepiej rodzic naturalne. Przy cesarce bo się że będę długo dochodzila do siebie a po naturalnym ze pójdzie coś nie tak i dopadnie mnie depresja poporodowa. Nie wiem co robic co będzie lepsze. Macie jakies porównania albo sugestie co do metody porodu?
A ja bede mieć cesarke.i sie cieszę:)

reklama
A co w tym takiego do cieszenia się? Chyba tylko to że znasz termin... Moja koleżanka przez rok z cieknąca rana chodziła... Przemysl to jeszcze...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak nie chciałabym rodzić naturalnie..chyba mam prawo do swojego zdania.juz mialam jedną cesarke i bylo w porządku. Rana zagoila sie szybko i bez zadnych komplikacji. A co jest fajnego w porodzie naturalnym?Nacięcie krocza?

Balabym się operacji niepotrzebnej, każdy ma swoje zdanie.

Hej, , dawno się nie odzywałam ale kompletnie nie mam czasu.... dziewczyny dobrze się wyspijcie w czasie ciąży bo potem jest masakra...a niewyspanie sprzyja nerwicy .... jakoś ciągnę dzień za dniem, maluszek jest kochany ale wymagający, ma wzdęcia i kolki, czyli niemalże standard u niemowlaka.

Długo się wahałam czy rodzić naturalnie czy przez CC, ostatecznie urodziłam siłami i bardzo się cieszę. Po porodzie mogłam zająć się synkiem, w przeciwieństwie do koleżanki z sali, bardzo cierpiała jeszcze w 5 dobie. Ale również wychodzę z założenia że każda kobieta ma prawo wyboru.
Pozdrawiam

Hej, , dawno się nie odzywałam ale kompletnie nie mam czasu.... dziewczyny dobrze się wyspijcie w czasie ciąży bo potem jest masakra...a niewyspanie sprzyja nerwicy .... jakoś ciągnę dzień za dniem, maluszek jest kochany ale wymagający, ma wzdęcia i kolki, czyli niemalże standard u niemowlaka.

Długo się wahałam czy rodzić naturalnie czy przez CC, ostatecznie urodziłam siłami i bardzo się cieszę. Po porodzie mogłam zająć się synkiem, w przeciwieństwie do koleżanki z sali, bardzo cierpiała jeszcze w 5 dobie. Ale również wychodzę z założenia że każda kobieta ma prawo wyboru.
Pozdrawiam
Justi super [emoji16] cieszę się że dajesz radę,a jak z lekami? bierzesz coś? A karmienie?

reklama
A ja ciągle się zastanawiam zobaczymy co będzie :)
Ja teraz śpię do 10 prędzej nie wstaje bo wiem że później już tak nie będzie...
Justi86 a bierzesz teraz jakieś tabletki?
Co to znaczy że bezsenność sprzyja nerwicy źle się czujesz teraz?

Do góry