reklama
DaWo
Fanka BB :)
Zdarza się taki dzień, a nawet dwa i trzy to wtedy odstawiam kawę i melisa, po 2saszetki na kubek,albo i 3 i to mi pomaga,a jak chce szybko to hydroksyzyna i do spania...Czy wy też tak macie , że cały dzień jesteście takie pobudzone nerwowo? Ja przez cały dzień tak mam i nie potrafię się zrelaksować.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
karola0096
Zaangażowana w BB
maja miałam kiedyś taki sam zestaw jak ty
serwenon i sympramol na noc bo miałam problemy ze snem.obecnie byłam na tabletkach rexetin i jak dowiedziałam się że jestem w ciąży to zadzwoniłam do mojej lekarki i zapytałam co mam zrobić i powiedziała ze mam odstawic jak jestem w ciąży a jak spytałam czy tak od razu z dnia na dzień to powiedziała żeby 2 Gora trzy dni widać pół tabletki i odstawić. i tak zrobialam. teraz mam 12-13 tydzień i narazie jakos sobie radzę choć czasem nie jest lekko...
serwenon i sympramol na noc bo miałam problemy ze snem.obecnie byłam na tabletkach rexetin i jak dowiedziałam się że jestem w ciąży to zadzwoniłam do mojej lekarki i zapytałam co mam zrobić i powiedziała ze mam odstawic jak jestem w ciąży a jak spytałam czy tak od razu z dnia na dzień to powiedziała żeby 2 Gora trzy dni widać pół tabletki i odstawić. i tak zrobialam. teraz mam 12-13 tydzień i narazie jakos sobie radzę choć czasem nie jest lekko...
Dziewczyny ja biore prefaxine na dzien i tritiko na noc do tego doraznie hydroxyzine. Jak sie dowiedzialam, ze jestem w trzeciej ciazy (totalna wpadka) przyszlo zalamanie, leki. Dostalam skierowanie do szpitala psych. Tam mi wszystko odstawili i powiedzieli że muszę sobie poradzic bez lekarstw ktore biorę już wiele lat. Wypisalam się ze szpitala bo masakra była. Poszlam do ginekolog na pierwszą wizytę. Pani dokladnie sprawdziła dzialanie leków na ciążę i powiedziała, że nie widzi problemu ale jeszcze trzeba skonsultowac z psychiatra. Moja psychiatra potwierdziła że można. To mnie uspokoilo i coraz lepiej radzę sobie ze świadomością ciąży. Uwazajcie na lekarzy, ktorzy traktuja przyszłą matkę jak opakowanie. My też sie liczymy i o nas przede wszystkim mają obowiazek dbać. Trzymajcie się.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Różyczka1984
Fanka BB :)
Ja przed planowanym zajściem w ciaze odstawiłam leki. Z lekow schodzialam miesiąc..tak na spokojnie.Clue a ile masz lat sory za pytanie ja bardziej sklaniam sie do malego zmniejszania oczywisvie konsultacja z lekarzem
reklama
Podziel się: