reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
ja tez mam różne bóle,klocia w podbrzuszu. czasem mnie coś bardzo zaboli jak wstaje z pozycji siedzacej... a czasem jak chodze to wszystkie kości w ololicach rodnych mi dosłownie skrzypia.. jakbym się miala za chwile rozleciec na kawalki.. to normalne bo rozciagaja się wiezadla ktore podtrzymuja macice i stad te bole lub ciągnięcia w dole brzucha.. kości tez się pewnie przy tym trochę rozchodzą żeby robić miejsce dla dzidziusia.
To moja pierwsza ciaza wiec sie martwie bonie wiem czy to jest normalne czy nie zawsze mowie o wszystkim ginekolog i ona mnie uspokaja ze wszystko ok a maly szaleje w brzuchu tak ze nie moze go zmierzyc :)
A tak dziewczyny jak sie czujecie podczas majowki?

ja nadal nie za dobrze; ( prawie cały czas leżę ale probuje chociaż trochę wstawać, posiedziec to tez zawsze inaczej.. dziś nawet lozko zascielilam. nie wiem co się stało. . a wy jak się czujecie?

Dziewczyny czy Was też tak rodzina denerwuje tymi swoimi przesadami żeby nic nie kupować dla dziecka przed porodem bo to źle wróży żeby nie dotykać brzucha itp? Ja już po prostu jestem na skraju wytrzymalosci

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

nie. moja rodzina mi nic na ten temat nie mówi. po prostu rób to co czujesz przecież sama wiesz co jest najlepsze dla ciebie i twojego dziecka. a wyprawke dla dziecka ja będę robić gdzies w 6mcu. nie wyobrażam sobie nie mieć nic dla dziecka po porodzie i dopiero biegac i szukać. nie ma się co przejmować. to tylko gadanie..
.kiedyś nie było badań ani zadanych usg wiec babcie musiały sobie jakoś same to wszystko zorganizować. właśnie takimi głupimi przesadami. żeby było później na co zgonic w razie czego. takie jest moje zdanie.

Dziewczyny czy Was też tak rodzina denerwuje tymi swoimi przesadami żeby nic nie kupować dla dziecka przed porodem bo to źle wróży żeby nie dotykać brzucha itp? Ja już po prostu jestem na skraju wytrzymalosci

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Jak ma
Sie cos stać to sie stanie bez względu na to czy cos kupisz czy nie . U mnie tez sugerowali i tez sie wkurzalam ... a potem
Odpuściłam bo osoba bes nerwicy miałaby to w dupie wiec i ja zaczęłam
Mieć to w dupie .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny czemu się nie odzywacie macie majówkę jeszcze. Jestem ciekawa co u Was jak się czujecie?

reklama
Mam teraz lepsze dni i mam nadzieje ze się takdługo albo i do końca się utrzymają te dni.
Kupiłam już wózek właśnie piore elementy które można wyprać.
Smutno mi jakos jak nie piszecie co tam u Was słychać
Tez patrze ze ta nasza stronka cos ostatnio zamiera. A super Iwi ze jest lepiej u Ciebie:)

Do góry