Izuskam
Fanka BB :)
Hej dziewczynyjestem tutaj nowa, rowniez cierpie na nerwice juz okolo 2 lata, w dzien juz nie dostaje atakow jakos nauczylam sie je kontrolowac ale problem pojawia sie w nocy kiedy klade sie spac, prawie kazdej nocy lapie mnie atak paniki czasem nawet zasypiam i one budza mnie w nocy, taki przeszywajacy strach przechodzacy przez cale cialo, serce wali jak oszalale I zawroty glowy zabawne bo czuje sie jakbym miala upasc a przeciez leze, czasem mam wrazenie ze jak probuje sie uspokoic to ten atak sie jeszcze bardziej nasila teraz wlasnie jestem w 12 tygodniu ciazy I nic a nic sie nie polepszylo, tak sie martwie czy z malenstwem wszystko ok czy te ataki paniki nie szkodza mu , dodam ze jeszcze nie mialam zadnego usg wiec nie wiem co sie tam dzieje I dodatkowo te ataki wariuje juz, u psychologa bylam ale niestety uwazam ze to strata czasu rzucal mi jakims ksiazkowym belkotem I tyle... poza tym mieszkam za granica I tutaj dla nich wszystko jest zawsze normalne I nie ma sie czym martwic
przepraszam ze sie tak rozpisalam..co wy dziewczyny o tym myslicie czy ktoras ma taki problem??
Na pewno po wizycie u lekarza jak zobaczysz swoje maleństwo to sie uspokoisz. Mamy rożne problemy ale tego samego pochodzenia - nerwica. Czytasz zaburzonych.pl ? Tam są sposoby jak skutecznie wyjsć z nerwicy , niełatwe to jest ale możliwe. Ataki w nocy niczym sie nie różnią od ataków w dzien .... moze opisane tak
Sposoby Ci pomogą [emoji3] spróbuj. Tez są nagrania na youtubie . Nie wiem na jakim jesteś etapie czyli na ile jesteś świadoma co to nerwica itd ... ja mimo ze wiedziałam sporo to forum przerobiłam całe wszystkie materiały , porobilam
Notatki , złote myśli pospisywalam i w gorszych chwilach wracam i czytam. Nic ci nie bedzie bo to nerwica [emoji3] wiadomo stres nie służy dziecku ale tez go nie zabije [emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom