reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

Może lepiej idź mierzyć do sąsiadki bo pewnie jak będziesz miała swój to będziesz mierzyć 100razy dziennie... Gratulacje syna[emoji4]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Już mierzyłam chyba 10 razy zaczynam się nakręcać na to mierzenie chyba będzie lepiej jak jej go oddam i będę u niej mierzyła tylko raz dziennie

reklama
A była któraś z Was u dentysty w trakcie ciąży bo coś zaczyna mnie pobolewac ząb i nie wiem jak to wygląda w ciąży czy można dostać znieczulenie wiecie jak to sie odbywa?

Iwi miałam w ciąży leczone dwa zęby, w tym jeden kanałowo i dostałam odpowiednią dla kobiety w ciąży dawkę znieczulenia, więc nie masz się czym martwić a przeciwbólowo brałam paracetamol. Przed ciążą miałam leczone wszystkie zęby bo planowałam założyć aparat ortodontyczny a w ciąży zęby które miałam poleczone i tak dały o sobie znać....

Dziewczyny byłam dzisiaj w szpitalu, w którym będę rodzić. Moja ginekolog pokazała mi oddział, zapoznała z położonymi, byłam pod wrażeniem że można mieć takie podejście pozytywne do pacjentki:) ktg nie wykazało skurczów ale mam rozwarcie szyjki na 2 cm. Mój Maciuś waży ok 3400 więc chyba tak normalnie, zwłaszcza że waga podawana w tym tygodniu ciąży jest trochę oszukana, nawet do pół kilograma. W sumie wolałabym żeby było mniej niż więcej z wiadomych względów. Oczekiwanie na poród jest nieprzyjemne...Nerwy i stres dają o sobie znać... myslalam że pod koniec ciąży umyje okna albo poprzytulamy się z mężem ale jestem w takim stanie zmęczenia że nie mam siły kompletnie na nic...Najgorsze jest to że wszystko może zacząć się dziś, jutro albo za dwa tygodnie...

Dziewczyny byłam dzisiaj w szpitalu, w którym będę rodzić. Moja ginekolog pokazała mi oddział, zapoznała z położonymi, byłam pod wrażeniem że można mieć takie podejście pozytywne do pacjentki:) ktg nie wykazało skurczów ale mam rozwarcie szyjki na 2 cm. Mój Maciuś waży ok 3400 więc chyba tak normalnie, zwłaszcza że waga podawana w tym tygodniu ciąży jest trochę oszukana, nawet do pół kilograma. W sumie wolałabym żeby było mniej niż więcej z wiadomych względów. Oczekiwanie na poród jest nieprzyjemne...Nerwy i stres dają o sobie znać... myslalam że pod koniec ciąży umyje okna albo poprzytulamy się z mężem ale jestem w takim stanie zmęczenia że nie mam siły kompletnie na nic...Najgorsze jest to że wszystko może zacząć się dziś, jutro albo za dwa tygodnie...
Z ciekawości w jakim mieście bedziesz rodzic?

Kochana ale pewne jest to że za miesiąc będziesz po [emoji57]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry