Klara28
Fanka BB :)
No zobaczymy na ile mi nerwica pozwoli hehTo powiem Ci ze dlugo chcesz pracowaćja o ile wroce to tylko do konca czerwca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No zobaczymy na ile mi nerwica pozwoli hehTo powiem Ci ze dlugo chcesz pracowaćja o ile wroce to tylko do konca czerwca
Ano właśnieNo zobaczymy na ile mi nerwica pozwoli heh
Izuskam masz rację to jest cholernie trudne ale postaram się... ja próbowałam stosować wizualizacje ale nie mogę się za bardzo na oddechu wtedy skupić a to chyba ważne...Cześć dziewczyny , Klara to nie nerwica ma Ci pozwolić bo ona nie ma kierować Twoim życiem tylko Ty [emoji3] sprawdź ją kilka razy moze to Cie uspokoi, rób jej na złość cały dzien - męczące ale daje efekty. Łap niewygodne myśli i je odrzucaj i nie myśl kiedy to sie skończy i czy sie skończy .... przynajmniej ja tak zaczynałam. A stosujecie wizualizacje ? Mi to tez pomogło.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom