reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

Też jeszcze nie, ale może na tej najbliższej wizycie sie dowiem, a jak nie to dopiero 18.05. na tym usg polowkowym.
Mąż mówi że byle zdrowe, ale wiem że marzy mu się syn :)
No ja tez jakos kolo 18 maja mam polowkowe:)i wtedy moze sie dowiemy. Oby zdrowe...to najważniejsze. Wiec musimy razem dotrwać do porodu

reklama
A ja dowiem się za dokładnie za tydzień czy to będzie chłopak czy dziewczynka i to będzie mój 15 tc, a termin mam 26 września tak lekarka ustaliła mi cesarkę. Fajnie macie że chodzicie do pracy też bym ale moja praca nie pozwala na to żebym do nie wróciła a tak zajęłabym czymś myśli. A jak dzisiaj się czujecie?

A ja dowiem się za dokładnie za tydzień czy to będzie chłopak czy dziewczynka i to będzie mój 15 tc, a termin mam 26 września tak lekarka ustaliła mi cesarkę. Fajnie macie że chodzicie do pracy też bym ale moja praca nie pozwala na to żebym do nie wróciła a tak zajęłabym czymś myśli. A jak dzisiaj się czujecie?
Tak wcześnie dowiesz się jaka płeć?
No ja dziś słaba jestem po ciężkiej nocy, ale jakoś daję radę, muszę.

Tak wcześnie dowiesz się jaka płeć?
No ja dziś słaba jestem po ciężkiej nocy, ale jakoś daję radę, muszę.
Wcześnie? Wszystkie moje koleżanki,bratowa i od meża siostra też w takim terminie dowiedziały się co bedą miały :)
A ty bierzesz teraz jakieś leki? Ja miałam wizytę u psychitry w piątek i powiedział że teraz juz zaczął mi się drugi trymestr i jak chce to mogę sobie brać tabletki ale dopóki jestem w stanie ich nie brać to nie biorę.To może jeśli masz takie silne ataki paniki to mogłąbyś wziasc jedną tabletke która nie zaszkodzi dziecku ani tobie tylko pomoże.
Właśnie na tej wizycie psychiatra powiedział mi że te ataki paniki źle działają na dziecko nawet gorzej niż ta tabletka i czasem lepiej wziasc tą tabletke niż żeby dziecko było narażone na takie silne czynnki z zewnątrz.

Wcześnie? Wszystkie moje koleżanki,bratowa i od meża siostra też w takim terminie dowiedziały się co bedą miały :)
A ty bierzesz teraz jakieś leki? Ja miałam wizytę u psychitry w piątek i powiedział że teraz juz zaczął mi się drugi trymestr i jak chce to mogę sobie brać tabletki ale dopóki jestem w stanie ich nie brać to nie biorę.To może jeśli masz takie silne ataki paniki to mogłąbyś wziasc jedną tabletke która nie zaszkodzi dziecku ani tobie tylko pomoże.
Właśnie na tej wizycie psychiatra powiedział mi że te ataki paniki źle działają na dziecko nawet gorzej niż ta tabletka i czasem lepiej wziasc tą tabletke niż żeby dziecko było narażone na takie silne czynnki z zewnątrz.
No u nas to dopiero ok 18 tygodnia można się dowiedzieć jaka płeć ale to fajnie ze juz się dowiesz :)
Wiesz, ja mam tabletki ale one w sumie słabe są nie działają na mnie kardiolog mi przepisał takie uspokajające. Więc w sumie nie mam się czym ratować :(

No u nas to dopiero ok 18 tygodnia można się dowiedzieć jaka płeć ale to fajnie ze juz się dowiesz :)
Wiesz, ja mam tabletki ale one w sumie słabe są nie działają na mnie kardiolog mi przepisał takie uspokajające. Więc w sumie nie mam się czym ratować :(
Klara a bylas u psychiatry?ja tez mysle mysle o lekach..zobaczymy . Moja zmora sa zawroty...zawsze sie ich balam:(

reklama
Do góry