TritticoMam zwiększyć na 100 mg... a ty jakie leki bierzesz?
reklama
A jak dlugo bierzesz? Moze jeszcze trzeba poczekać na efektTrittico
Brałam na sen całą ciążę 50 mg (z powodu bezsenności), teraz 150mg na końcówce. Myślę, że to nie lek dla mnie na kwestie lęków czy depresji, ale nie było już czasu teraz wprowadzać nowy .A jak dlugo bierzesz? Moze jeszcze trzeba poczekać na efekt
Ja dopiero 11 tydzień dlatego muszę się przestawiac na pozytywne myślenie bo do końca mam dalekoA ty w którym tyg jestes? Oj mam takie obawy...
Wytrzymaj jeszcze trochę i po porodzie skontaktuj się z lekarzem. Ja tez jestem blisko i jestem przerażona. Mam takie wahania, ze rano wydawało mi się, ze zycie nie ma sensu, a teraz siedzę na luzie i czuje spokoj. Czy to normalne?Brałam na sen całą ciążę 50 mg (z powodu bezsenności), teraz 150mg na końcówce. Myślę, że to nie lek dla mnie na kwestie lęków czy depresji, ale nie było już czasu teraz wprowadzać nowy .
Ja dopiero 11 tydzień dlatego muszę się przestawiac na pozytywne myślenie bo do końca mam daleko
[/QUOTE
Oby ciąża zadzialala na ciebie kojąco
Wytrzymaj jeszcze trochę i po porodzie skontaktuj się z lekarzem. Ja tez jestem blisko i jestem przerażona. Mam takie wahania, ze rano wydawało mi się, ze zycie nie ma sensu, a teraz siedzę na luzie i czuje spokoj. Czy to normalne?
Wytrzymaj jeszcze trochę i po porodzie skontaktuj się z lekarzem. Ja tez jestem blisko i jestem przerażona. Mam takie wahania, ze rano wydawało mi się, ze zycie nie ma sensu, a teraz siedzę na luzie i czuje spokoj. Czy to normalne?
No, kontaktuje się cały czas z lekarzem ,obym mogła po porodzie też szybko bo będę pewnie potrzebować pomocy.
Myślę, że Twoje stany są normalne tzn. pewnie wolałabyś mieć spokojną głowę i względny spokój , ale myślę, że są normalne bo jesteś tuż tuż przed porodem , stres,hormony, nerwica wszystko to robi swoje ...a po południu może się wyciszasz bardziej. Ja mam swoje pory dnia kiedy się wyciszam i takie kiedy jest mi gorzej .
reklama
Lepiej nie pytajJak radziłyście sobie w szpitalu po porodzie będąc w depresji/ nerwicy ?
Podziel się: