reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
Brałam na sen całą ciążę 50 mg (z powodu bezsenności), teraz 150mg na końcówce. Myślę, że to nie lek dla mnie na kwestie lęków czy depresji, ale nie było już czasu teraz wprowadzać nowy .
Wytrzymaj jeszcze trochę i po porodzie skontaktuj się z lekarzem. Ja tez jestem blisko i jestem przerażona. Mam takie wahania, ze rano wydawało mi się, ze zycie nie ma sensu, a teraz siedzę na luzie i czuje spokoj. Czy to normalne?

Wytrzymaj jeszcze trochę i po porodzie skontaktuj się z lekarzem. Ja tez jestem blisko i jestem przerażona. Mam takie wahania, ze rano wydawało mi się, ze zycie nie ma sensu, a teraz siedzę na luzie i czuje spokoj. Czy to normalne?

No, kontaktuje się cały czas z lekarzem ,obym mogła po porodzie też szybko bo będę pewnie potrzebować pomocy.
Myślę, że Twoje stany są normalne tzn. pewnie wolałabyś mieć spokojną głowę i względny spokój , ale myślę, że są normalne bo jesteś tuż tuż przed porodem , stres,hormony, nerwica wszystko to robi swoje ...a po południu może się wyciszasz bardziej. Ja mam swoje pory dnia kiedy się wyciszam i takie kiedy jest mi gorzej .

reklama
Do góry