Feline88
Fanka BB :)
Też je zamówiłam - tylko białe .
Mąż chciał dziecko wozić po całym domu [emoji3][emoji3][emoji3]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chciałabym... ale zobaczymy jak to będzie.Zleci szybko Mam nadzieje, ze dotrwasz bez prochów.
Ale pięknie!
Jest pięknie, a co ważne daje Ci to radość, to bardzo ważne w nerwicy żeby szukać zajęcia, które nas zajmie, nasze myśli, a Tobie przepięknie wyszło. Chciałabym już być na takim etapie, żeby kupować i urządzać, a przede mną jeszcze tyle tygodni... A i z urządzaniem ciężko będzie, bo mieszkamy w kawalerce z mężem, dopiero będziemy kupować dom, ale zanim się wprowadzimy to się troszkę pomeczymy na tych 30m2Dzieki Dziewczyny! Powiem Wam, ze to trochę przez nerwicę Próbowałam się czymś zająć, żeby nie oszaleć. Mój mąż trochę sobie ze mnie robi podśmiechujki, ze dla naszego syna to bardzo ważne, ze ma girlandę z liści na łóżeczku
Jak mi jest źle to sobie tam przychodzę i wyobrażam, że mój synek tam leży i słodko drzemie
Tak, miałam podwyższone też, 146 na 82. Od rana mam straszny ból głowy z tyłu i od razu wiedziałam, że to ciśnienie. Leżę cały dzień, dużo pije i staram się żeby było cicho w domu, jestem pewna, że to wina tego ciśnienia atmosferycznego, podobno już od jutra będzie niższe. Bol głowy pomalutku przechodzi na szczęście, ale dzisiejszy dzień to porażka była, z łóżka nie wstawalam.Dziewczyny, a Wy w związku z ciśnieniem atmosferycznym macie wyższe ciśnienie? Ja do tej pory miałam raczej ok, a teraz wieczorem zmierzyłam i było 144/88, a po 15 minutach 137/78. Mam nadzieje, ze to w związku z tą pogoda. Ja się dzisiaj czuje źle i psychicznie i fizycznie.
Ja tak mam... i mnóstwo innych dolegliwości. A najgorszą z nich jest dla mnie lęk i uczucie, że za chwilę zwariuje...Cześć Dziewczynki, jestem w 36 tygodniu ciąży. I niestety też mnie dopadła nerwica. Mam ją od 3 lat. Nigdy się nie leczyłam, ponieważ moja rodzina twierdzi, że to mój wymysł, ale postanowiłam iść do psychologa jak tylko urodzę moją córeczkę. Ja mam często tak, że z nerwów i stresu boli mnie brzuch, czy Wy też tak macie? Często dopadają mnie lęki rano lub przed wizytą u lekarza.