reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

Aldi 77 mój maluch na ostatnim usg w 33 tygodniu ważył 2130 kg. W poniedziałek jadę do doktora więc zobaczymy. Ale raczej wszystko było w normie.

reklama
Dziewczyny mam nadzieję że zdążę odstawić asertin do zera brałam 50 mg od kilku dni biorę połówkę. Trochę się boję jak zareaguję. Najwyżej wrócę do niego po porodzie.
Obys dobrze sie czula! Tego Ci zycze.
Na kiedy termin?
Ja osobiscie nie nastawiam sie na karmienie piersia. Choc syna karmilam rok i to byl wspanialy czas

Bo nie ma jak doswiadczenie na wlasnej skorze.
A Ty nie boj sie odstawic benzodiazepiny. Poradzisz sobie, wiesz o tym :). Ja dalam rade to i Ty dasz.
Masz fantastycznego partnera, a to juz polowa sukcesu. Ja jestem z kims kogo nie jestem pewna i to jest duzy problem :(.
Ja zeszłam z benzodiazepin z dawki 30 mg do 1 mg, więc to już wielki sukces i się nie boję. Rozmawiałam przed chwilą ze swoją lekarką przez telefon - ona się upiera, że zejście teraz z dawki musi być bardzo powolne i mi to rozpisała na kolejne 5 miesięcy, gdzie w internecie na dawce 1 mg to już dawno się odstawia na zero :/ Ja już nie ogarniam.

Jest tu ktoś, kto odstawiał benzodiazepiny po długim czasie brania?

Aldi77 termin mam na 22 kwietnia ale tak w 38 to mógłby się już urodzić. Bedzie synek Jasiek. To moje pierwsze i już nie możemy się z mężem doczekać. Wszystko już gotowe czeka na małego.

Ja zeszłam z benzodiazepin z dawki 30 mg do 1 mg, więc to już wielki sukces i się nie boję. Rozmawiałam przed chwilą ze swoją lekarką przez telefon - ona się upiera, że zejście teraz z dawki musi być bardzo powolne i mi to rozpisała na kolejne 5 miesięcy, gdzie w internecie na dawce 1 mg to już dawno się odstawia na zero :/ Ja już nie ogarniam.

No ja przeciez!!!

Aldi77 termin mam na 22 kwietnia ale tak w 38 to mógłby się już urodzić. Bedzie synek Jasiek. To moje pierwsze i już nie możemy się z mężem doczekać. Wszystko już gotowe czeka na małego.
Nie spiesz sie :). W ostatnich tygodniach dziecko najbardziej przybiera na wadze :)
No to szykuja sie duuuze zmiany :). Inny swiat bedzie :)

A czemu tak dlugo kaze Ci schodzic?

reklama
Do góry