reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

Mi sie wszystko trzesie. Nogi chyba najbardziej. A po odstawieniu lekow teraz w ciazy to byl koszmar. Teraz troche lepiej. Uczucie, ze zemdleje to tez ciagle mi towarzyszy.

reklama
Ja się boję o moją nogę.... Boli trochę, zastrzyki biorę ale aż będzie lepiej to pewnie z miesiąc... Beznadziejna ta niedziela... Jutro 32tydzień zaczynam, to już 8miesiac. Czasami myślę o porodzie,a jeszcze o antykoncepcji potem bo nie wyobrażam sobie kolejnej ciąży... A tabletki u mnie odpadają... Teraz to mi seks nie jest w głowie wcale,a wcale- jakby nie istniał...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
A co Ci sie z noga dzieje?
Ale dobrze byc juz w 8 miesiacu....u mnie 11 tydzien to praktycznie dopiero na STARCIE :(, a juz jestem wymeczona tymi wszystkimi jazdami, brakiem snu...

Mi sie wszystko trzesie. Nogi chyba najbardziej. A po odstawieniu lekow teraz w ciazy to byl koszmar. Teraz troche lepiej. Uczucie, ze zemdleje to tez ciagle mi towarzyszy.
ja od wczoraj zeszłam z 1,25 mg cloranxenu na 1 mg :( już czekam na derealizację i masę innego nerwicowego syfu :( objawy z odstawienia są naprawdę koszmarne ;( piekło

A co Ci sie z noga dzieje?
Ale dobrze byc juz w 8 miesiacu....u mnie 11 tydzien to praktycznie dopiero na STARCIE :(, a juz jestem wymeczona tymi wszystkimi jazdami, brakiem snu...
Brałam od października zastrzyki przeciwzakrzepowe, ginekolog kazała odłożyć 2tyg temu a teraz noga boli, żyła twarda się robi i wróciłam do zastrzyków, boję się żeby zapalenie żyły się nie zrobiło tak konkretnie...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie przy odstawianiu cloranxenu najgorsza jest derealizacja :( bo kij z samopoczuciem fizycznym - da sie przezyc, najwyzej w lozku. ja mam takie lęki, że nie mogę się wykąpać, bo boje sie ze zemdleje :( no i derealizacja kosmiczna po prostu :(

U mnie przy odstawianiu cloranxenu najgorsza jest derealizacja :( bo kij z samopoczuciem fizycznym - da sie przezyc, najwyzej w lozku. ja mam takie lęki, że nie mogę się wykąpać, bo boje sie ze zemdleje :( no i derealizacja kosmiczna po prostu :(
Ja przy derealizacji to mam tragiczne leki!!! W sumie to wszystkiego sie boje. A masz ten taki nieokreslony lek, taki przerazajacy od srodka, a w sumie niewiadomo czego dotyczy?

Ja przy derealizacji to mam tragiczne leki!!! W sumie to wszystkiego sie boje. A masz ten taki nieokreslony lek, taki przerazajacy od srodka, a w sumie niewiadomo czego dotyczy?
Ja mam chyba WSZYSTKO co tylko możliwe :( generalnie czuję się tak, jakby mnie ktoś wysłał na obcą planetę i wmawial ze ja tu żyję całe zycie :/ a dla mnie wszystko jest przerazajace

reklama
Do góry