reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

Mi sie wszystko trzesie. Nogi chyba najbardziej. A po odstawieniu lekow teraz w ciazy to byl koszmar. Teraz troche lepiej. Uczucie, ze zemdleje to tez ciagle mi towarzyszy.

reklama
Ja się boję o moją nogę.... Boli trochę, zastrzyki biorę ale aż będzie lepiej to pewnie z miesiąc... Beznadziejna ta niedziela... Jutro 32tydzień zaczynam, to już 8miesiac. Czasami myślę o porodzie,a jeszcze o antykoncepcji potem bo nie wyobrażam sobie kolejnej ciąży... A tabletki u mnie odpadają... Teraz to mi seks nie jest w głowie wcale,a wcale- jakby nie istniał...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
A co Ci sie z noga dzieje?
Ale dobrze byc juz w 8 miesiacu....u mnie 11 tydzien to praktycznie dopiero na STARCIE :(, a juz jestem wymeczona tymi wszystkimi jazdami, brakiem snu...

Mi sie wszystko trzesie. Nogi chyba najbardziej. A po odstawieniu lekow teraz w ciazy to byl koszmar. Teraz troche lepiej. Uczucie, ze zemdleje to tez ciagle mi towarzyszy.
ja od wczoraj zeszłam z 1,25 mg cloranxenu na 1 mg :( już czekam na derealizację i masę innego nerwicowego syfu :( objawy z odstawienia są naprawdę koszmarne ;( piekło

A co Ci sie z noga dzieje?
Ale dobrze byc juz w 8 miesiacu....u mnie 11 tydzien to praktycznie dopiero na STARCIE :(, a juz jestem wymeczona tymi wszystkimi jazdami, brakiem snu...
Brałam od października zastrzyki przeciwzakrzepowe, ginekolog kazała odłożyć 2tyg temu a teraz noga boli, żyła twarda się robi i wróciłam do zastrzyków, boję się żeby zapalenie żyły się nie zrobiło tak konkretnie...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie przy odstawianiu cloranxenu najgorsza jest derealizacja :( bo kij z samopoczuciem fizycznym - da sie przezyc, najwyzej w lozku. ja mam takie lęki, że nie mogę się wykąpać, bo boje sie ze zemdleje :( no i derealizacja kosmiczna po prostu :(

U mnie przy odstawianiu cloranxenu najgorsza jest derealizacja :( bo kij z samopoczuciem fizycznym - da sie przezyc, najwyzej w lozku. ja mam takie lęki, że nie mogę się wykąpać, bo boje sie ze zemdleje :( no i derealizacja kosmiczna po prostu :(
Ja przy derealizacji to mam tragiczne leki!!! W sumie to wszystkiego sie boje. A masz ten taki nieokreslony lek, taki przerazajacy od srodka, a w sumie niewiadomo czego dotyczy?

Ja przy derealizacji to mam tragiczne leki!!! W sumie to wszystkiego sie boje. A masz ten taki nieokreslony lek, taki przerazajacy od srodka, a w sumie niewiadomo czego dotyczy?
Ja mam chyba WSZYSTKO co tylko możliwe :( generalnie czuję się tak, jakby mnie ktoś wysłał na obcą planetę i wmawial ze ja tu żyję całe zycie :/ a dla mnie wszystko jest przerazajace

reklama
Do góry