reklama
A co Ci sie z noga dzieje?Ja się boję o moją nogę.... Boli trochę, zastrzyki biorę ale aż będzie lepiej to pewnie z miesiąc... Beznadziejna ta niedziela... Jutro 32tydzień zaczynam, to już 8miesiac. Czasami myślę o porodzie,a jeszcze o antykoncepcji potem bo nie wyobrażam sobie kolejnej ciąży... A tabletki u mnie odpadają... Teraz to mi seks nie jest w głowie wcale,a wcale- jakby nie istniał...
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale dobrze byc juz w 8 miesiacu....u mnie 11 tydzien to praktycznie dopiero na STARCIE , a juz jestem wymeczona tymi wszystkimi jazdami, brakiem snu...
sMaksiaKasia
Zaciekawiona BB
ja od wczoraj zeszłam z 1,25 mg cloranxenu na 1 mg już czekam na derealizację i masę innego nerwicowego syfu objawy z odstawienia są naprawdę koszmarne ;( piekłoMi sie wszystko trzesie. Nogi chyba najbardziej. A po odstawieniu lekow teraz w ciazy to byl koszmar. Teraz troche lepiej. Uczucie, ze zemdleje to tez ciagle mi towarzyszy.
Oj zebys wiedziala . Ja tez mialam totalny brak sily. Do toalety nie moglam dojsc. Kapiel to byl dla mnie maraton. I ciagle mam oczy jakbym byla choraja od wczoraj zeszłam z 1,25 mg cloranxenu na 1 mg już czekam na derealizację i masę innego nerwicowego syfu objawy z odstawienia są naprawdę koszmarne ;( piekło
DaWo
Fanka BB :)
Brałam od października zastrzyki przeciwzakrzepowe, ginekolog kazała odłożyć 2tyg temu a teraz noga boli, żyła twarda się robi i wróciłam do zastrzyków, boję się żeby zapalenie żyły się nie zrobiło tak konkretnie...A co Ci sie z noga dzieje?
Ale dobrze byc juz w 8 miesiacu....u mnie 11 tydzien to praktycznie dopiero na STARCIE , a juz jestem wymeczona tymi wszystkimi jazdami, brakiem snu...
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
sMaksiaKasia
Zaciekawiona BB
U mnie przy odstawianiu cloranxenu najgorsza jest derealizacja bo kij z samopoczuciem fizycznym - da sie przezyc, najwyzej w lozku. ja mam takie lęki, że nie mogę się wykąpać, bo boje sie ze zemdleje no i derealizacja kosmiczna po prostu
Klara28
Dziękuję bardzo
Ja przy derealizacji to mam tragiczne leki!!! W sumie to wszystkiego sie boje. A masz ten taki nieokreslony lek, taki przerazajacy od srodka, a w sumie niewiadomo czego dotyczy?U mnie przy odstawianiu cloranxenu najgorsza jest derealizacja bo kij z samopoczuciem fizycznym - da sie przezyc, najwyzej w lozku. ja mam takie lęki, że nie mogę się wykąpać, bo boje sie ze zemdleje no i derealizacja kosmiczna po prostu
sMaksiaKasia
Zaciekawiona BB
Ja mam chyba WSZYSTKO co tylko możliwe generalnie czuję się tak, jakby mnie ktoś wysłał na obcą planetę i wmawial ze ja tu żyję całe zycie :/ a dla mnie wszystko jest przerazajaceJa przy derealizacji to mam tragiczne leki!!! W sumie to wszystkiego sie boje. A masz ten taki nieokreslony lek, taki przerazajacy od srodka, a w sumie niewiadomo czego dotyczy?
reklama
DaWo
Podziel się: