reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

Sprawdzałaś dzisiaj? bo właśnie znalazłam komunikat, że faktycznie filmy zostały zablokowane. Popatrz:

Załączniki

• Screenshot_2020-01-03-23-25-32.png
    Screenshot_2020-01-03-23-25-32.png
    124,3 KB · Wyświetleń: 47
  • Screenshot_2020-01-03-23-25-52.png
    Screenshot_2020-01-03-23-25-52.png
    100,8 KB · Wyświetleń: 52
reklama
Pisałam do niech osobiście na fb😂
Okazało się, że ktoś włamał im się na konto youtube i publikował rzeczy, które były niedozwolone. Dlatego tez usunęli im filmy i nagrania. Obecnie wrzucają od początku to wszystko i za pare dni ma to funkcjonować :) Z tego załącznika, który dodałaś tez widziałam, ze zostało to dodane 1 dzień temu. Także widać, że chłopaki wrzucają wszytko od nowa. Na szczęście 🙈

Załączniki

• Screenshot_2020-01-04-11-06-15.png
    Screenshot_2020-01-04-11-06-15.png
    115,1 KB · Wyświetleń: 58
Widzę, ze w ostatnim okresie tylko ja tutaj zadaje pytania 🙈 ale mam jeszcze jedno... Czy informujecie Waszych lekarzy prowadzących ciążę o swoich samopoczuciach i zaburzeniach lękowych?
Ja swojemu nic nie wspominałam na ten temat... i tak się zastanawiam czy powinnam...

Widzę, ze w ostatnim okresie tylko ja tutaj zadaje pytania 🙈 ale mam jeszcze jedno... Czy informujecie Waszych lekarzy prowadzących ciążę o swoich samopoczuciach i zaburzeniach lękowych?
Ja swojemu nic nie wspominałam na ten temat... i tak się zastanawiam czy powinnam...
Od czasu przejścia na zwolnienie czuję się dobrze, moje przypuszczenia się sprawdziły:/
Nerwica to wynik pracy:(

Raz tylko wspomniałam, że się psychicznie źle czuję. Nie zrobiło to wrażenia na lekarzu....

Ja od razu powiedziałam o tym lekarzowi. Myślę, że to bardzo ważne żeby wiedział. Sam zachęcał mnie że jeśli coś będzie się dziać to mam wrócić do leku.

reklama
Sieeemka dziewczynki [emoji846]
Ja chwilowo chora - tydzień mnie już meczy - zaraz się zbieram do laryngologa , bo nie chce mnie choróbsko opuścić i martwię się żeby nie skończyło się antybiotykiem .
A w związku z tym , ze zajęłam się prawdziwą chorobą to chwilowo ta wyimaginowana mnie opuściła .
Co głowa robi z człowiekiem [emoji5]

Do góry