Anipul
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sprawdzałaś dzisiaj? bo właśnie znalazłam komunikat, że faktycznie filmy zostały zablokowane. Popatrz:
Zobacz załącznik 1063955
Właśnie zerknęłam - część filmów jest i działa .
Nie sprawdzałam dokładnie go jest a co usunięte , ale filmik działa .
Od czasu przejścia na zwolnienie czuję się dobrze, moje przypuszczenia się sprawdziły:/Widzę, ze w ostatnim okresie tylko ja tutaj zadaje pytania ale mam jeszcze jedno... Czy informujecie Waszych lekarzy prowadzących ciążę o swoich samopoczuciach i zaburzeniach lękowych?
Ja swojemu nic nie wspominałam na ten temat... i tak się zastanawiam czy powinnam...
Ja od razu powiedziałam o tym lekarzowi. Myślę, że to bardzo ważne żeby wiedział. Sam zachęcał mnie że jeśli coś będzie się dziać to mam wrócić do leku.Widzę, ze w ostatnim okresie tylko ja tutaj zadaje pytania ale mam jeszcze jedno... Czy informujecie Waszych lekarzy prowadzących ciążę o swoich samopoczuciach i zaburzeniach lękowych?
Ja swojemu nic nie wspominałam na ten temat... i tak się zastanawiam czy powinnam...
Ok. Wiec w czwartek ja tez poinformuje swojego w razie czegoś...Ja od razu powiedziałam o tym lekarzowi. Myślę, że to bardzo ważne żeby wiedział. Sam zachęcał mnie że jeśli coś będzie się dziać to mam wrócić do leku.
Powiedz, zawsze będzie miał to na uwadze. A i Ty będziesz się czuła bezpieczniejOk. Wiec w czwartek ja tez poinformuje swojego w razie czegoś...
A jak się teraz czujesz?