kalamakala
Zaciekawiona BB
Ja do szkoły się niestety nie załapałam, zbyt późno o niej pomyślałam a zostały mi już tylko dwa miesiące. Na oddział chyba i tak przejdę się sama bo nie wiem już co myśleć o tym jak kobiety oceniają nasz oddział.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no cóż chyba macie rację.. troche się uspokoiłam.. na początku byłam spokojna ale jak koleżanki po wyjściach po porodzie mówiły co tam przeszły z personelem to wpadłam w panikę... ale urodzić trzeba, najważniejsze żeby nie było komplikacji i chyba miec dobre nastawienie. no cóż chyba mój mężczyzna będzie musiał być dla Mnie silnym ramieniem.
Dziewczyny a macie może pojęcie jak szpitale reagują na młode matki? w prawdzie mam 20lat, ale na ulicy czy w autobusach spotykam się z niemiłymi komentarzami.. że taka młoda i w ogóle.. (w prawdzie nie wyglądam na swoje lata) ale myśle że wiek 20-23 lata jest chyba najlepszy na pierwsze dzieciątko.. albo się mylę