reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki rodzące w 2012 roku

Cześć dziewczyny, bardzo się cieszę że jesteście, w końcu!!! Bardzo bym chciała poznać przyszłe mamy z Nowej Soli, mieszkam tu od niedawna i nikogo nie znam:( mam termin na 27 kwietnia, jest tu jakaś mamusia z podobnym terminem? Chętnie wymienię się informacjami, porozmawiam i spotkam się z przyszłymi mamami z Nowej Soli. Pozdrawiam Was mamusie:)

reklama
Dzień dobry;) u mnie wszystko w jak najlepszym porządku:):):) już nie mogę się doczekać wizyty 3 listopada, może będziemy już znać płeć:-D pozdrawiam

mama2012 - tez mam wizyte 3.11 :)

Carmella - witaj kolejna przyszła mamo :) gratuluję. Jak fajnie, ze nie będziesz ogromnego brzuszka nosila zimą tylko juz raczej wiosną...

Moj bęben juz tak wypukły, ze musialam plaszcz zimowy zakupic, bo zaden nas nie pomieści:)

witam:) fajnie, że ktoś się odezwał:) ja kilka dni temu byłam u lekarza i juz znam płeć mojego maleństwa, choć od samego początku ciąży czułam, że będziemy mieli synka:)

Witam, dawno tu nie zaglądałam (głównie jestem na wątku styczeń 2012 bo wtedy będę rodzić) ;-)
Gratuluję wszystkim przyszłym mamusiom :-)

awokado - My też chcieliśmy synka a w efekcie okazała się dziewczynka :-) tak więc gratuluję.

MantaZG- znasz już płeć swojego maleństwa? Ja 3-go robię usg genetyczne, tak tylko sprawdzić czy wszystko ok, skoro są takie możliwości to uważam że warto skorzystać:happy:
Jest tu jakaś mamusia z Nowej Soli?

reklama
mama2012 - jak mialam prenatalne w 13 t.c to było, ze na 70% dziewczynka, pozniej mojej doktorce nie chciał/a nic pokazac... 3.11 mam wizyte u mojej gin... moze cos pokaze... dostaniemy też skierowanie na badanie "połówkowe" bo to bedzie juz 22-24 tydz (a wtedy sie robi)... no i mam nadzieje, ze na tym badaniu znowu pokaze doktorowi co tam ma i ze juz nie powie 70%, a 100% :)

Nie nastawiam się na zadna płeć bo jestem zdania, ze pewna będę dopiero jak sie urodzi:)

Do góry