reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki rodzące w 2012 roku

reklama
Hey kobietki;))) Moja corcia ma sie co prawda urodzic 27 grudnia Ale kto wie..moze sie pojawi w 2012 hihi ;-) im NAS tu wiecej tym lepiej.Pozdrawiam wszystkie przyszle mamusie :tak:

dzień dobry..

może córcia podaruje Ci piękny prezencik pod choinke :-))))
albo na sylwestra - aaaale by było:-)

Witam wszystkie panie w odmiennym stanie:) ja mam termin na 01.04.:D cieszę się, że ktoś założył ten temat. Pozdrawiam

reklama
witamy, witamy,

aaależ masz śliczny termin :-)))

dwa dni przed moimi urodzinkami:-)

mój przypada na 5 marca, ale coś nam sie wydaje, że tydzień, dwa wczesniej powitamy maleństwo... chociaż nie pogniewałabym się, gdybym 8 marca prezent dostała :-)))

zdrówka Drogie Panie:-)))

Do góry