Cześć dziewczyny, bardzo się cieszę że jesteście, w końcu!!! Bardzo bym chciała poznać przyszłe mamy z Nowej Soli, mieszkam tu od niedawna i nikogo nie znam mam termin na 27 kwietnia, jest tu jakaś mamusia z podobnym terminem? Chętnie wymienię się informacjami, porozmawiam i spotkam się z przyszłymi mamami z Nowej Soli. Pozdrawiam Was mamusie
reklama
Carmella
Mama Marcela :)
hej wszystkim mam termin na 20 maja
MantaZG
Fanka BB :)
mama2012 - tez mam wizyte 3.11
Carmella - witaj kolejna przyszła mamo gratuluję. Jak fajnie, ze nie będziesz ogromnego brzuszka nosila zimą tylko juz raczej wiosną...
Moj bęben juz tak wypukły, ze musialam plaszcz zimowy zakupic, bo zaden nas nie pomieści
Carmella - witaj kolejna przyszła mamo gratuluję. Jak fajnie, ze nie będziesz ogromnego brzuszka nosila zimą tylko juz raczej wiosną...
Moj bęben juz tak wypukły, ze musialam plaszcz zimowy zakupic, bo zaden nas nie pomieści
reklama
MantaZG
Fanka BB :)
mama2012 - jak mialam prenatalne w 13 t.c to było, ze na 70% dziewczynka, pozniej mojej doktorce nie chciał/a nic pokazac... 3.11 mam wizyte u mojej gin... moze cos pokaze... dostaniemy też skierowanie na badanie "połówkowe" bo to bedzie juz 22-24 tydz (a wtedy sie robi)... no i mam nadzieje, ze na tym badaniu znowu pokaze doktorowi co tam ma i ze juz nie powie 70%, a 100%
Nie nastawiam się na zadna płeć bo jestem zdania, ze pewna będę dopiero jak sie urodzi
Nie nastawiam się na zadna płeć bo jestem zdania, ze pewna będę dopiero jak sie urodzi
Podziel się: