reklama
Flaurka
Fanka BB :)
Hehe - pamietam jak sie szykowało, pamietam. Pokoik tak ładnie wyglądał. A teraz jak u Rumunów - dwa zastawy poscieli (na ciepło i na zimno) komoda 2-metrowa zastawiona kosmetykami, pieluchami, pojemnikami, butelkami, wkładkami. Tylko w komodzie wciąż mam wszystkie ubranka poskładane w kosteczke i osobne kupki na różne rodzaje ciuszków - a mój Leszek się smiał ze mnie, że po tygodniu będę tam miał groch z kapusta)
Sliczny, jasny pokoik
Sliczny, jasny pokoik
elusl
hiehie, właśnie dlatego robiłam zdjęcie, póki jest porządeczek najbardziej boję się tej kupy ubranek do prasowania, bo o inne rzeczy raczej się nie martwię - mam małego szalonego psa, przed którym wszystko trzeba chować, bo inaczej trzeba będzie wydać kolejną kasę... dobrze nas już teraz mobilizuje, a co dopiero będzie jak do królestwa Feliksa wkroczą zabawki i cała reszta drobiazgów
Cortina
helo !
elus kacik slodki ja z natury balaganiara z ciuchami malej nigdy nie mialam problemu, jej rzeczy wyprane wyprasowane i ulozone w idealna kostke a moje wrzucone na polki hehe do tej pory tak jest ze jej rzeczy zawsze po praniu prasuje i ukladam baaaaaaaaaaa nawet kolorami mi sie zdaza a moje leza w nieladzie
ze mnie wszystkie kumpelki sie smialy bo jak wracalam ze spaceru to pierwsze co przecierlam wozek i kolka mylam moze tak dobrze go pozniej sprzedalam bo wygladal jak nowka hehehe )))
u nas kacika poki co nie ma, maly bedzie mieszkal narazie myslimy jaki kolor lozeczka i jakie ozdoby
elus kacik slodki ja z natury balaganiara z ciuchami malej nigdy nie mialam problemu, jej rzeczy wyprane wyprasowane i ulozone w idealna kostke a moje wrzucone na polki hehe do tej pory tak jest ze jej rzeczy zawsze po praniu prasuje i ukladam baaaaaaaaaaa nawet kolorami mi sie zdaza a moje leza w nieladzie
ze mnie wszystkie kumpelki sie smialy bo jak wracalam ze spaceru to pierwsze co przecierlam wozek i kolka mylam moze tak dobrze go pozniej sprzedalam bo wygladal jak nowka hehehe )))
u nas kacika poki co nie ma, maly bedzie mieszkal narazie myslimy jaki kolor lozeczka i jakie ozdoby
elusl
u nas początkowo pokoik miał miec kolor zielony (taki świeży groszek :-) ), a mebelki miały być białe. gdy jednak poszliśmy w jasny niebieski, to zrezygnowaliśmy z białych mebli, bo za "zimno" by było. i tak mebelki są beżowe, co by ocieplić pokoik
by the way, 3 dni temu pierwszy raz poczułam z mężem jak mały czka - z początku nie byłam pewna o co chodzi )) kurczę, czkawka synka, bezcenne i lepsze niż tabliczka najlepszej czekolady a tak mu sie spodobało, że teraz co wieczór daje czadu hihih
by the way, 3 dni temu pierwszy raz poczułam z mężem jak mały czka - z początku nie byłam pewna o co chodzi )) kurczę, czkawka synka, bezcenne i lepsze niż tabliczka najlepszej czekolady a tak mu sie spodobało, że teraz co wieczór daje czadu hihih
elusl
pikny, zimny styl skandynawski
Cortina
do tego zimnego stylu skandynawskiego jakis cieplutki kolorek i jest giiiitpikny, zimny styl skandynawski
Juz mam pomysl na kacik Aleksandra tylko musze sie upewnic ze syn jest synkiem bo u nas na lutowkach z chlopakow robia sie panienki a z panienka rosna ogonki
reklama
Podziel się: