reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki rodzące w 2012 roku

a jak tam wasze pokoiki dla maluchów, gotowe już? my już na finiszu. wczoraj zawiesiliśmy kilka dekoracji, jeszcze kilka drobiazgów zostało i królestwo Feliksa będzie gotowe :-) a oto jego posłanie :-) sorry za fatalną jakość zdjęcia, ale niestety musiałam poradzić sobie telefonem...

DSC_0127.jpg

reklama
Hehe - pamietam jak sie szykowało, pamietam. Pokoik tak ładnie wyglądał. A teraz jak u Rumunów - dwa zastawy poscieli (na ciepło i na zimno) komoda 2-metrowa zastawiona kosmetykami, pieluchami, pojemnikami, butelkami, wkładkami. Tylko w komodzie wciąż mam wszystkie ubranka poskładane w kosteczke i osobne kupki na różne rodzaje ciuszków - a mój Leszek się smiał ze mnie, że po tygodniu będę tam miał groch z kapusta;))

Sliczny, jasny pokoik:)

hiehie, właśnie dlatego robiłam zdjęcie, póki jest porządeczek :-D najbardziej boję się tej kupy ubranek do prasowania, bo o inne rzeczy raczej się nie martwię - mam małego szalonego psa, przed którym wszystko trzeba chować, bo inaczej trzeba będzie wydać kolejną kasę... dobrze nas już teraz mobilizuje, a co dopiero będzie jak do królestwa Feliksa wkroczą zabawki i cała reszta drobiazgów:-D

Przyznaje się ze ja prasowałam ciuszki i pieluchy tylko raz po ich zakupie. Tzn najpierw wyprałam w pralce a potem prasowałam. Jak mała ubrudziła ubranko to już tylko je prałam. Nie przepadam za prasowaniem.

helo !

elus kacik slodki :) ja z natury balaganiara z ciuchami malej nigdy nie mialam problemu, jej rzeczy wyprane wyprasowane i ulozone w idealna kostke a moje wrzucone na polki ;) hehe :) do tej pory tak jest ze jej rzeczy zawsze po praniu prasuje i ukladam baaaaaaaaaaa nawet kolorami mi sie zdaza a moje leza w nieladzie :)
ze mnie wszystkie kumpelki sie smialy bo jak wracalam ze spaceru to pierwsze co przecierlam wozek i kolka mylam ;) moze tak dobrze go pozniej sprzedalam bo wygladal jak nowka hehehe :))))

u nas kacika poki co nie ma, maly bedzie mieszkal :) narazie myslimy jaki kolor lozeczka i jakie ozdoby :)

u nas początkowo pokoik miał miec kolor zielony (taki świeży groszek :-) ), a mebelki miały być białe. gdy jednak poszliśmy w jasny niebieski, to zrezygnowaliśmy z białych mebli, bo za "zimno" by było. i tak mebelki są beżowe, co by ocieplić pokoik :)

by the way, 3 dni temu pierwszy raz poczułam z mężem jak mały czka - z początku nie byłam pewna o co chodzi :))) kurczę, czkawka synka, bezcenne i lepsze niż tabliczka najlepszej czekolady:-D a tak mu sie spodobało, że teraz co wieczór daje czadu hihih

uwielbiammm biale mebelki !
corka ma biale bardzo proste, kocham taki styl :)
Aleksander chyba bedzie mial biale lozeczko zawsze mi sie takie marzylo :)

reklama
Do góry