Flaurka
Fanka BB :)
Scarletta - dalej w komplecie Ale teraz mogę tak już długo W poniedziałek trafiłam na IP z ostrym kłuciem w dole brzucha - nie przechodziło przez całą noc i dzień i wieczorem pojechaliśmy na IP, bo oczywiście znajdź w poniedziałek przed 1 maja lekarza... No a tam jak mnie zobaczył lekarz z moimi obrzękami i ciśnienie mi zmierzył to już nie puścił. No i przez tydzień leżałam w SzPitAlu nogami w górę, spacerki, jadłam tylko to co dali - czyli bez smaku i bez soli, odstawili mi leki na ciśnienie, coś innego dawali, obrzęki przeszły całkowicie, ciśnienie mam super - w piątek mnie wypuścili, poreperowaną taką Teraz mogę w ciąży być do lipca No ale nie będę, bo mi dali zwolnienie do 14 maja i 14-go mam się zjawić na IP znowu.
W domu jestem 3 dni a obrzęki znowu się tworzą, staram się jeść po szpitalnemu i dużo leżeć, ale nie da się. Dziś w Biedronce sa truskawki po 1,49 za paczkę, no jak miałam nie polecieć?? Rozgrzeszam się, że kazali mi spacerować
W domu jestem 3 dni a obrzęki znowu się tworzą, staram się jeść po szpitalnemu i dużo leżeć, ale nie da się. Dziś w Biedronce sa truskawki po 1,49 za paczkę, no jak miałam nie polecieć?? Rozgrzeszam się, że kazali mi spacerować