Jeśli chodzi o skurcze łydek to ja też brałam magnez-strasznie nieprzyjemna dolegliwość, szczególnie gdy łapie w nocy. Co do wyprawki to ja uwielbiałam chodzić i oglądać a gdy przyszło do podejmowania decyzji to oczywiście były problemy bo niewiadomo na co się zdecydować- do teraz uwielbiam kupować ubranka dla mojej małej
reklama
Ania_789
Mama uroczych córeczek;-)
Ja skurczy łydek nie miałam, magnezu nie brałam, więc nie pomoge:-)
Ania_789
Witam Mamusie:-)
Flaurka ??? Rozpakowana już??
Flaurka ??? Rozpakowana już??
Flaurka
Fanka BB :)
wciąż w komplecie... ja chyba nie urodze wcale, focha strzelam... zero skurczy
Flaurka
Obliczono dobrzeWiem dokładnie kiedy była owu, nie wiem tylko kiedy zaskoczyło, bo staraliśmy się moooocno intensywnie Na USG mały jest już poza skalą, od miesiąca nie tyję, a wręcz 2kg mniej mam - ponoć oznaka donoszenia - po prostu nie mam skurczy - taka niby moja uroda... Lekarka mówi, że będą wywoływać... Koleżanka już po dwóch dniach wywoływania, na jej dziecku nie robi to wrażenia i dalej siedzi w środku... A tyle się czyta o tych mamach, co leżą pół ciąży bo się małe na świat pcha a mój leniuch nic. No ale przynajmniej będę miała bliźniaka, bo w poniedziałek się byk kończy, a nie lubię tego znaku)
Ja byłam przenoszona dwa tygodnie, mam nadzieję, że ja nie będę kontynuować tej tradycji
ps. a może maluch czekał by nie być bykiem zdecydował, że woli być bliźniakiem
Pani w szkole rodzenia mówiła, ze poród może przyśpieszyć współżycie więc może warto tą drogą? Była też mowa o mniej przyjemnym przyśpieszeniu porodu jakim jest mycie okien. Ktoś z grupy o tym mówił i podobno sprawdziło się w kilku przypadkach
ps. a może maluch czekał by nie być bykiem zdecydował, że woli być bliźniakiem
Pani w szkole rodzenia mówiła, ze poród może przyśpieszyć współżycie więc może warto tą drogą? Była też mowa o mniej przyjemnym przyśpieszeniu porodu jakim jest mycie okien. Ktoś z grupy o tym mówił i podobno sprawdziło się w kilku przypadkach
Flaurka
Rita - mój L należy do tych facetów, którzy uwielbiają ciężarne brzuszki - kochamy się przez całą ciążę, czasem nawet kilka razy w ciągu dnia - nie, w naszym przypadku seks nie zrobił na synku wrażenia) Mycie okien też nie działa, zakupy wtachane na 3 piętro, mycie podług... zero, nic, nada Jutro mam się zjawić w szpitalu, może medycyna pomoże
Ania_789
Flaurka trzymam kciuki, co by medycyna pomogła:-)
reklama
Podziel się: