reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki rodzące w 2012 roku

jeżeli podjęłabym się organizacji tego to szukałabym sponsorów, wiec może i byłaby szansa na kieckę;) najpierw muszę wiedzieć czy Panny Młode by się znalazły;)

reklama
taka akcja była i jest prowadzona m.in w Poznaniu, jest to akcja charytatywna, "stare" Panny Młode zbierają się ponownie w kieckach ślubnych, sponsorzy w zamian za reklamę w postaci zdjęć panien młodych przeznaczają jakiś datek na rzecz np. jakiegoś dziecka z naszych okolic. Panny młode swietnie się bawią, mają sesję "ślubną", ktoś się reklamuję a jakiś dzieciaczek dostaje pieniążki. Sporo roboty z organizacją bo musiałbym znaleźć fotografów, miejsce zbiorki, kosmetyczki, fryzjerów, transport, salony ślubne ale super cel i zabawa
więcej szczegółów tutaj: Panny Młode 2012 – Akcja Charytatywna "Panny Młode"

Ja się piszę :D Sukienka wisi w szafie, chętnie włożę ja jeszcze raz. Jak mnie umalują i uczeszą to sama przyjemność pozować do zdjęć. Najważniejsze jest jednak, że robi się coś dobrego dla kogoś.

hej
kobietki no chyba coś z tego będzie:-) są jeszcze chętne?pytajcie koleżanek... możne macie namiary na chętnych sponsorów?

67476_496518490384278_220440506_n.jpg
uważajcie na kaszki NESTLE dziś to zdjęcie dostałam na fejsie znaleziono w nich SZCZURA !!!!
UWAGA. NUMER PARTII TO : 233803351 kaszka mleczno-bananowa.

Ostatnia edycja:
To super,super żeby akcja była mocno widoczna przydałoby się nas ok 50. Ale cieszę się,że jest zainteresowanie

reklama
Do góry