reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciezarowki na zakupach

reklama
Ja poczekam az poznam plec i wtedy tez nowa posciel kupie taka konkretnie dziewczeca albo konkretnie chlopieca :)

Ogolnie to mam pytanie, bo po przemeblowaniu u Bakow w pokoju w lozeczku w ktorym teraz spi Anastazja bedzie spal nowy dzidzius a ja zamierzamy polozyc w turystycznym. Czy myslicie ze tak by moglo byc?
Chodzi o to ze pokoj jest maly a musi sie zmiescic poki co lozko dla nas, szafa, lozeczko i cos na czym ma spac Anastazja. Szukam weny, pomocy :)

Choco a nie chcesz spróbować przełożyć Anastazji do łóżka normalnego? Są takie 140x70. One są niskie i nie wielkie. Potem przełożysz do nigo drugiego maluszka. Warto to wziąć pod uwagę. Oczywiście łóżeczko turystyczne też jest jak najbardziej ok. Ja zawsze mam turystyczne, bo drewnianych nie lubię Kupuję tylko normalny materac do niego. Ja bym jednak na Twoim miejscu już zmieniła na to normalne. Mojej Nelly zmieniliśmy jak miała rok i dwa miesiące, a jej daliśmy Nikusi po narodzinach :-)

Wiesz Madzia chodzi o to ze jak nowy dzidzius wyjdzie z lozeczka to byc moze bedziemy kupowac lozko pietrowe lub takie z antresola nad biurkiem a na tym lozku drugim bedzie drugie dziecko spac. A jak teraz jeszcze kupie dodatkowe lozko to nie bedzie gdzie sie ruszyc :) Hm a czy ja dobrze zrozumialam ze potem w tym lozku co mowisz dwojka moglaby spac?

reklama
Ja w kwestii pościeli niewiele wiem bo córkę rodziłam w Hiszpanii i tam raczej się nie przykrywa dziecka, zimą w miarę ciepło więc wystarczył kocyk cienki.
A w kwestii bezpieczeństwa to tam się rolowało ręcznik, dziecko na bok i podkładało pod plecki.

Do góry