reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciezarowki na zakupach

Magda o jaka sliczna [emoji7] [emoji7]

Moj tak czasem mowil ale zaczelam wygarniac przy kazdej checi kupna gry komputerowej czy gadzetow samochodowych i skonczyly sie tego typu teksty hihi

Jadzka ja tez mam opory pewnie dlatego nadrabia moj maz :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Ja miałam takie opory właśnie ostatnio i tak jak Wam pisałam....nie miałam dla Kajutki ani jednego ubranka. Dostała szpitalne :-( Kupiłam tylko tę kołyskę i kilka paczek pieluch, które potem oddałam koleżance. Dlatego tym razem postanowiłam się nie hamować. :sorry:

Aschlee Twoja też mi się podoba, ale to już kolejny mebel, a na to póki co nie mam miejsca :-)

Magda super ta kołyska. Ja łóżeczko od siostry dostanę. Mojemu niestety nie mam jakich zakupów wypomnieć, bo obydwoje wiemy jakie mamy możliwości finansowe i nie szalejemy ;-) Ale co trzeba kupić to trzeba, więc zaczynam analizować co, za ile i gdzie kupić, później będzie lżej jak nie będzie trzeba wszystkiego naraz kupować.

Margarita ja swojemu teraz też ale wiadomo że będziemy kupować ale to nie jest na takij zasadzie że coś zobaczy i kupi bo mu się spodoba teraz chłopakom to tak ale nieraz np powie a widziałem ale nie wiedziałem hehe

Mój w ogóle do zakupów to ma dwie lewe ręce, jak do spożywczego idzie to mu pół godziny tłumaczę co ma kupić. Może lepiej niech dla dziecka nic nie kupuje, bo bym nie wiedziała co robić z tymi jego dziwnymi pomysłami ;-)

Zamówiłam kocyki, ochraniacz, śpiworek do fotelika, rożek, wszystko do wózka i łóżeczka itd u koleżanki, właśnie zaczyna szyć i oto pierwsze efekty:
A co do mężów, mój sam często nie kupuje ale często mnie goni ja zakupy, dzisiaj w końcu ogarnęłam sobie wygodną torebkę :)

Załączniki

• 1438278728143.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 75
  • 1438278737838.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 76
Margarita w odpowiedzi na Twoje pytanie o rogala to wybralabym ten 3w1 - będziesz bardziej zadowolona bo jest dłuższy :)

Aschlee, Magda fajne kolyski :) u nas bez szaleństw w tym temacie bo mamy pożyczone łóżeczko od mojej chrzestnej i da radę jeszcze na drugiego Bąka spokojnie :)

Carolajna torba ladna, jednak mi bardziej przypomina taka na ramie niz do wozka ;-)

Choco o to mi chodziło ,)
To ma być taka "wyjazdówka" jak do wózkowej wszystko nie wejdzie np. No i do spacerówki letniej będę mogła przyczepić, z pierwszego wózka nie będzie pasować ;)

reklama
Choco ja bym kołyski nie kupowała, ale te 20f to aż żal było nie brać, zwłaszcza, że mam mało miejsca w sypialni. Łóżeczko mam po synku. Kojec też. Chociaż pościel kupie, bo aż żal,że wszystko mam :-D

Do góry