reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciezarowki na zakupach

reklama
Ostatnia edycja:
Kołyska
Cudowna! Miałam przy córce raczej "mini łóżeczko" i bardzo bym chciała znowu ale właśnie na 2 czy 3 miesiące chyba nie bardzo.

Zamowil kolor zielony :) to jest takie jakby lozeczko w ksztalcie sporej gondolki na kolkach ale lozeczko normalne tez chcemy kupic ,to w zadadzie ze wszystkim Moj maz buszuje juz nawet oglada kombinezony zimowe...chlop na prawde sie wklecil a wczoraj przyszedl mi ten mis pozytywka na zywo lepszy niz na fotce i ta melodia taks relaksujaca.

Margarita ja niestety nie uzywalam wiec nie doradze ale komentarzami powiem szczerze ze troche mnie zachecacie :)

Ostatnia edycja:
Jadźka hehe mój też z tych, dlatego teraz jak jestem na zwolnieniu to mogę pomału zacząć kupować, bo kurier i tak zawsze przed południem przychodzi i nie będzie widział, a ja się powoli przygotuje :-)

reklama
Do góry