reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciezarowki na zakupach

Ja mam piętrowe i młody szybko spał na dole. A co do łóżeczka to też wolę drewniane ale turystyczne się przydaje. Moje np. będzie u teściów i dokupie podworszany materac do niego dla wygody za 30zl widzialam

reklama
Choco, znasz najlepiej swoje dziecko i będziesz wiedziała czy dwulatek może spać na gorze. Moja dwuletnia wiercipieta spadła ze swojego dorosłego łóżka z barierkami jakies 5 razy aż sie nauczyła tak nie panoszyć ;) jak ona to zrobiła nie wiem. Nic jej sie nie stalo bo było nisko, ale piętrowe nie dla niej.

No muszę powiedzieć że starszy też szybko zaczął spać na normalnym łózko (wtedy na dużej sofie) ze względu na to że tak się w nocy wiercił że się obijał o szczebelki

reklama
Do góry