reklama
hehe też wlasnie lubie takie wyraziste kolory, wiec nie wiem dlaczego wymyslilam sobie ten jasny kocyk... wnetrze gondoli wozka mam biale i jakos mi sie podoba jak dzidzius jest okryty jeszcze bialym kocykiem
Gdybym miała mieć dziewczynkę, to też bym szalała z czerwonymi kolorami i kwiatkami
Gdybym miała mieć dziewczynkę, to też bym szalała z czerwonymi kolorami i kwiatkami
kati29
Fanka BB :)
Bettina2701
To były jedne z pierwszych zakupów dla Hani, wtedy chyba nawet nie wiedziałam, że będzie dziewczynka Ja swój akurat kupiłam stacjonarnie ale patrzę, że w smyku też jest http://www.smyk.com/babyono-kocyk-pluszowy-dwustronny-75x100-cm,p1098664017,swiat-niemowlaka-p
A jak ostatnio chciałam kupić żółte body ze słoniami to TŻ skrytykował, że za mało dziewczęce Ja wolę jakieś uniwersalne kolory a ten tylko kwiatki, róże itp. I najlepiej jeszcze jak mają napis córeczka tatusia albo inne w tym stylu
Kati ten Twój ze słoniem to skąd? Bardzo ładny
Ja mam wózek beżowo-granatowy z czerwonymi wstawkami i jakoś nie zastanawiałam się nad specjalnym doborem kocyka do niego, mam różne grubości i będziemy brać stosownie do pogody
A jak ostatnio chciałam kupić żółte body ze słoniami to TŻ skrytykował, że za mało dziewczęce Ja wolę jakieś uniwersalne kolory a ten tylko kwiatki, róże itp. I najlepiej jeszcze jak mają napis córeczka tatusia albo inne w tym stylu
Kati ten Twój ze słoniem to skąd? Bardzo ładny
Ja mam wózek beżowo-granatowy z czerwonymi wstawkami i jakoś nie zastanawiałam się nad specjalnym doborem kocyka do niego, mam różne grubości i będziemy brać stosownie do pogody
kati29
Bettina ją mam podobny po synku, ja kupując wtedy go miałam cicha nadzieję na dziewczynkę wiec wybrałam właśnie uniwersalny co by do dziewczynki też pasował
No ale teraz poszłam na intuicję bo raz widziałam na usg że dziewczynka a takto się zawsze chowala wiec jeszcze różnie może być, może i być trzeci chłopak no cóż będzie miał różowe rzeczy
No ale teraz poszłam na intuicję bo raz widziałam na usg że dziewczynka a takto się zawsze chowala wiec jeszcze różnie może być, może i być trzeci chłopak no cóż będzie miał różowe rzeczy
Bettina2701
U nas 4 różnych lekarzy mówiło, że dziewczynka więc chyba nic się nie zmieni
anit80
Ola ja widziałam u nas w Kiki białe grube kocyki - piękne i nie drogie.
to ja lepiej mam samych braci więc dla mnie rodzice zawsze wybierali róż fiolet itd, dla córci szukałam innych, takich w razie drugiego malca żeby też trochę pasowała ale dostałam od kuzynki całą masę rzeczy, że praktycznie nic nie musiałabym kupować bo kilka nówki są ale WSZYSTKO RÓŻOWO-FIOLETOWE!! hehe no trudno przeżyjemy za to wózek mam inny)
http://www.tomi.pl/bebetto-holland....ynWjmvMQ-EtaUXNfVDpIP_n1-Sybg2DXIsaAk-A8P8HAQ
http://www.tomi.pl/bebetto-holland....ynWjmvMQ-EtaUXNfVDpIP_n1-Sybg2DXIsaAk-A8P8HAQ
kati29
Wózek bardzo ładny, ja też mam szary ale z jasnym
reklama