reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciezarowki na zakupach

Ja dzisiaj zrobilam zamowienie w aptece.gemini w tym duzy zestaw startowy butelek avent ze smoczkami uspokajajacymy za 89zl jak dla mnie sie oplaca 4 butelki i chyba 3 smoczki

reklama
A ja kupiłam kolejny kocyk :) ;) hahah
Nie umiem się opanować

Załączniki

• 1453500961108.jpg
    1453500961108.jpg
    58,1 KB · Wyświetleń: 125
Czesc dziewczyny, prosze powiedzcie mi czy kupowalyscie laktatory? Warto w nie inwestowac? Jesli tak, to mozecie mi jakis polecic? :)

Ja mam kupiony Lovi dwufazowy i 2 w 1 czyli elektryczny i ręczny.
Podobno świetny. Się zobaczy. Mi poleciła położna z poradni laktacyjnej, powiedziała albo Medela albo Lovi. Generał znajoma więc raczej nie miała w tym interesu bo wszystkie gadżety pokazowe miała z różnych firm.
Nie wiem czy wiesz ale istnieją też wypożyczalnie laktatorów i innych tego typu rzeczy.
Ale ja np nie umiałabym skorzystać z używanego, dla mnie to zbyt osobista rzecz.

Carolajna śliczny kocyk :) też miałam taki moment w trakcie ciąży, że kupowałam co tylko mi się podobało, a potem chodziłam i zwracałam, bo np.malutkie trampki nie byłyby przydatne w lutym dla malucha ;)
Co do laktatora to też nie chciałabym korzystać z używanego, nawet nie wiedziałam, że istnieją wypożyczalnie tego typu...

Kochane, zachorowalam na jasny, gruby kocyk do wozka. Niestety, jak do tej pory, ten wymarzony, widzialam tylko w swojej wyobrazni :( Moze Wy mi polecicie jakas stronke albo sklep z takimi akcesoriami? :)

Lilli ja zawsze czekam tak do 5dni ale zależy czym wysłali

Ola na allegro możesz sobie kupić np tkaninę, wkład i jak masz kogoś kto szyje to łatwa sprawa, ja na wiosnę uszyję minky już upatrzyłam wzór bo właśnie nie widziałam takiego jak chce:)

reklama
Bettina w sumie to nie wiem jaki rozmiar, dosc duzy :D Ładny masz, a były jaśniejsze? Gdzie kupiłaś? :p
Przegladalam allegro, ale nic mi nie wpadlo w oko, byc moze malo skutecznie szukalam...
Demolka mi kolezanka szyla minky, troche "oczojebny" jest (za przeproszeniem :p ) to ten w załączniku

Załączniki

• kocyk.jpg
    kocyk.jpg
    126,2 KB · Wyświetleń: 108
Do góry